使用意見

跳至

首頁
12345...82

尾頁

別墅

請問點樣可以係內容列post相片出嚟呀?

我成功喇,謝謝各位幫忙!!!

別墅

我係新丁一名, 請問點樣可以係內容列post相片出嚟呀?指點指點!!

[/quote] :-( :-(

別墅

Re: 我係新丁一名, 請問點樣可以係內容列post相片出嚟呀?指點指點!!

我係新丁一名, 請問點樣可以係內容列post相片出嚟呀?指點指點!!

別墅

Re: 我係新丁一名, 請問點樣可以係內容列post相片出嚟呀?指點指點!!

test

別墅

test
[size=x-large]我係新丁一名, 請問點樣可以係內容列post相片出嚟呀?指點指點!![quote]

別墅

test
test test

大宅

Re: 我係新丁一名, 請問點樣可以係內容列post相片出

內容入面咪有幾個制既?分別係URL,IMG,EMAIL,QUOTE四個,URL係用黎POST網址,IMG係POST相片或MPEG,EMAIL唔使講啦,QUOTE我唔知有乜用,想POST相片或MPEG檔就一定要先將你想POST出黎既野UPLOAD左上網先,然後將條LINK COPY落IMG度就得架喇~

明唔明?

民房

我已將相片UPLOAD上YAHOO,然後COPY去IMG度,但只出現一些怪文字,卻不見圖片,點解呢?[img align=right]http://hk.photos.yahoo.com/bc/spencereva/vwp?.dir=/%a7%f5%ae%ae%b3%b3&.dnm=9+months+085.jpg&.src=ph&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/bc/spencereva/vwp%3f.dir=/%25a7%25f5%25ae%25ae%25b3%25b3%26.dnm=9%2bmonths%2b083.jpg%26.src=ph[/img]
就是如上的怪文字呀!教教我吧!謝!
[img align=right]http://www.imagestation.com/album/?id=4290308239[/img]

別墅

Tobit 寫道:
我已將相片UPLOAD上YAHOO,然後COPY去IMG度,但只出現一些怪文字,卻不見圖片,點解呢?[img align=right]http://hk.photos.yahoo.com/bc/spencereva/vwp?.dir=/%a7%f5%ae%ae%b3%b3&.dnm=9+months+085.jpg&.src=ph&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/bc/spencereva/vwp%3f.dir=/%25a7%25f5%25ae%25ae%25b3%25b3%26.dnm=9%2bmonths%2b083.jpg%26.src=ph[/img]
就是如上的怪文字呀!教教我吧!謝!

試下upload D相去呢個web-site:
CLICK HERE

大宅

Tobit
因為呢度唔support yahoo既相簿,連geocities都唔support,試下upload去第二d免費網存空間啦~

大宅

testing

大宅

{img}ttp://im1.shutterfly.com/procserv/47b3dc36b3127cce94c23439fdab0000001610{/img}
條link應該係咁先岩,將{}改左做[]

大宅

Thank you so much

大宅

畀面勳章

你張相條lin頭少左個h啊

大宅

testing

一家三口, 樂也融融, 冬天唔需穿羽絨

大宅

testing
學懂凡事感恩和感謝,孩子終身受用不盡

民房

我終於成功了,多謝你們。以下是囡囡的相片。

[img align=right]http://www.imagestation.com/album/?id=4290308239[/img]

複式洋房

test

複式洋房

唔該晒這裏教怎樣post相的媽媽!!!

大宅

我仲係post唔到嘅

首頁
12345...82

尾頁

跳至