美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

mongmongmong 發表於 11-9-28 20:46
可以呀,我都係買250粒,都唔係日日食呀

因我想靚但又有子宮肌瘤, 所以唔敢日日食

男爵府

我都係因為買油而認識左這個網,我都有在這裡買維他命丸,比香港平好多,我c6睇過一本書,是外國的大學學者寫的,話同樣是維他命c,成分都會不同,維他命c的成分,ester c 功效好過ascorbic acid,ester c在香港好難搵,多數維他命c都係ascorbic acid,但在 i herb有,我食緊呢:

版主示:禁止顯示link

mongmongmong  我新訂那樽都係ascobic acid,下次訂會記得係買ester c   :)  發表於 11-10-3 19:23

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我買咗呢隻,見係最多人食,我又比較過膳x份量。呢隻都比佢多,不過我唔會跟足佢食。

mongmongmong 發表於 11-9-28 15:03
同一時間食無問題。Collagen 建議空肚食會吸收最好,所以早餐前半小時食都可以。我自己就冇定時,有時早餐 ...

男爵府

我仲買咗隻Super special ($29.9減到$3)嘅魚油丸, 因我有關節痛, 我見D評語又幾好, 所以膽粗粗買番試下.

另外買所支for kids的蚊怕水

Free果樣就揀咗

男爵府

littlemelody 發表於 11-9-28 23:24
因我想靚但又有子宮肌瘤, 所以唔敢日日食
咁真係要問清楚醫生先呀。就算食都係減少份量好呀

男爵府

ikioma 發表於 11-9-29 09:19
我都係因為買油而認識左這個網,我都有在這裡買維他命丸,比香港平好多,我c6睇過一本書,是外國的大學學者 ...
多謝你既資訊呀

男爵府

raikkonen 發表於 11-9-29 12:46
我仲買咗隻Super special ($29.9減到$3)嘅魚油丸, 因我有關節痛, 我見D評語又幾好, 所以膽粗粗買番試下.
ht ...

$3!!! 好平呀!! 還有齊3-6-9, 剛去睇都已經加番上$9,但都仍然係好抵買。 等收到支蚊怕水後話比我知陣味係點可以嗎?我一直想買支唔難聞既蚊怕水,以前watson有隻橙味現在都冇出。

一般關節痛產品, 例如七海健骼,都會有Glucosamine;另外collagen都會對筋腱好。

子爵府

想請教:,有無人訂過/推介下

小朋友(10歲)但運動量大.想搵綜合維他命給她,有精力去應付讀書同運動
自己:想要消脂增肌,同瞓好d
如有請分享,pls

littlemelody  see my order for kid below  發表於 11-9-29 18:33

公爵府

i just placed order and used mongmongmong's referal code I brougth collagen , grape seed, vitamin B complex supplements and 3 boxes mulitvitamins gummies for my kid. Total about : USD 65

lovemi  可否PM 牌子名比我ar...thanks  發表於 11-12-16 15:17

公爵府

for kid's supplements, i brought 2 boxes:
Disney, Cars Gummies, Children's Multiple Vitamin and Mineral Supplement, 60 Gummies

and 1 b0x:
Rainbow Light, Gummy Bear Essentials, Multivitamin & Multimineral, 30 Packets, 11 oz (300 g)

Vitamin b complex, i brought:

男爵府

小朋友我就唔清楚,但總覺得小朋友只需要有正常飲食習慣,要的話就只需簡單多種維他命都夠。不過我冇小朋友,問下有小朋友既媽媽就最好。

消脂增肌,可以考慮L-Carnitine,即係所謂肉鹼。至於瞓好d,等我睇睇再回應你啦。

子爵府

回覆:食靚靚分享. (有相) 依個網站買維他命產品真係好好好正!!

好快呀,頭尾4日到左啦,不過洗頭水有漏,好彩佢放左入膠袋。

男爵府

mongmongmong 發表於 11-9-29 15:20
$3!!! 好平呀!! 還有齊3-6-9, 剛去睇都已經加番上$9,但都仍然係好抵買。 等收到支蚊怕水後話比我知陣味係 ...

係呀, 我係super special果欄見到, 要係28/9前10:00前訂$3.
蚊怕水我都驚有陣味, 我見d評語開頭都好大味, 但好快, 陣味就會散. 我先敢買, 又唔係好貴, 試下囉, 我到咗試完再分享.

男爵府

請問小朋友適唔適合食Now Foods, Omega 3-6-9, 1000 mg, 250 Softgels?

男爵府

garon 發表於 11-9-29 22:17
好快呀,頭尾4日到左啦,不過洗頭水有漏,好彩佢放左入膠袋。
係呀,真係又平又快 ,用過話比我知用成點啦

男爵府

raikkonen 發表於 11-9-30 09:18
係呀, 我係super special果欄見到, 要係28/9前10:00前訂$3.
蚊怕水我都驚有陣味, 我見d評語開頭都好大味, ...
你真係叻,我次次都係諗著要買乜就搵乜,買左成年野都唔識去Super Special 那頁度搵平野;剛剛去睇過,d減價野唔係就快過期既產品,買得過喎。

我聽過朋友話用外國formula既蚊怕水可能會好過香港買,因為香港既蚊可能唔多唔少適應左平時用開既配方。試左得我都買番支,小朋友配方應該溫和d,唔怕傷皮膚。

男爵府

之前post過朋友介紹既一支骨膠原精華素,因為個樽上面冇寫明牌子,所以有bk媽媽去莎莎買唔倒;尋日趁打完風出去買左支新既影相比大家睇,我在莎莎買$88。

chiandjoyce  thankyou so much  發表於 11-9-30 16:17

大宅

在 iherb 網站中, 點樣轉中文板 ?

男爵府

在右上角有幾個國旗,click去紅色既中國國旗就會轉做中文。但入到產品介紹,資料都係用英文。

大宅

mongmongmong 發表於 11-9-30 13:58
在右上角有幾個國旗,click去紅色既中國國旗就會轉做中文。但入到產品介紹,資料都係用英文。 ...
係喎 thanks

首頁

尾頁

跳至