自由講場

跳至

首頁
23456...22

尾頁

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

十卜十卜~加油呀~~
みんなで一緒に笑う

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

加油呀. 你一定要撐落去,
囡囡等緊你,
睇見你咁, 都知你好辛苦,
我地呢度好多人都好關心你,
真係好希望你快D唔洗咁辛苦,
你已經行左一大步, 仲有小小到終點喇....撐落去呀!!!!
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

振作呀, 好快就無事, 接囡囡返屋企架喇, 加油加油 ~~

或者有時痛起上嚟, 試下喊喇, 當係發洩都好架 ~~

大宅

Dear Kiko Mumi, you've got a friend..........

"When you're down and troubled and you need a helping hand,and nothing, nothing is going right. Close your eyes and think of her (your daughter), and soon she will be there, to brighten up even your darkness night..............You just call out my name (all moms here) and you know wherever I am, we come running, to see you again.................

Hope this song may ease your heart and feeling better..............

We all support you and your daughter, please be strengthen yourself and get well soon.................

Be happy and dont worry...........take it easy.............and have a good sleep every night...........

公爵府

樓主!加油!一定會一日比一日好的!
박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

天光之前一定要經過黎明 ...
加油呀, 你一定做得到
淡淡的來, 好好的去 ....

伯爵府

好媽媽勳章

支持你!!! 雖然好辛苦, 實捱得過嘅! 加油!!!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:軟弱了~跌低了,快d撐返起我,唔該~

撐住!呢關好快過!好快好番唔痛架喇!

子爵府

畀面勳章

每一次諗起妳,

唔知妳今日情況如何?
咁多日無消息, 是否好辛苦?
又唔想PM妳, 驚打攪妳!

嗰日就見到妳開POST , 感恩!!

妳要撐, 就撐妳到底啦

撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐 撐

妳要加要, 有好多人支持妳,

天父也必看顧妳, 加油, 努力!!

大宅

真心送上祝福, 自強不息。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

雖然係辛苦,為咗你自己和囡囡,一定要堅持,加油!!願主祝福你

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

醒目開學勳章

加油啦, 一定會捱過的
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

伯爵府

加油! 加油! 一定會好起來的!!!

子爵府

好媽媽勳章

+++++++++++++++++++++++++++++++++能量發送中,勇士加油

可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

男爵府

加油加油

我都識2個人,佢地都係經過一番戰鬥之後
好番.
人既意志力真係不可以低估
我相信你一定會好番.

珍珠宮

環保接龍勳章

樓主加油 !!!好快就會好番架喇 !! 你囡囡等緊你回家團聚的 !!
大家好,我是子悠~~

大宅

環保接龍勳章

樓主努力呀, 辛苦時諗吓開心嘢啦
我都試過開刀生完阿女要打嗎啡, 又唔可以成日打, 痛都要忍

妳係醫院有冇精神上下網呀?睇下淘寶, 諗定出左院要淘咩啦, 女人天生有得shopping就忘記煩惱架喇

子爵府

加油,俾啲力你

複式洋房

Never give up!!!!!!!!!!

比心機, 加油!!!!!!!!!!!

首頁
23456...22

尾頁

跳至