親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

因為想明天一早去,但小朋友要返學,所以想問清楚。

洋房

去中旅個網查下就知

大宅

星期日去都得。我昨日先帶阿仔去做咗! 29號拎。

別墅

申請一定要小朋友本人親身,拎果日唔洗
續證同新證都一樣

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

仲有最好拎定籌, 即時籌會等到發霉

子爵府

回覆 Charlotte_mom 的帖子

我上日去旺角分社做, 網上已預約好下午, 點知去到一樣等到發霉, 因為冇分網上籌條line,
佢話唔網上預約根本冇籌比你, 我等足100個籌, 個幾鐘頭
發晒霉了)))))))))))))))))))))
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

大宅

我去牛頭角果間好少人哦。最好上網預約再去可以揀時間好方便。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

若你不趕時間,你可以用投放方式來申請,只要去到中旅社用$5買個信封,交齊資料相片.和申請表,放入信箱內,當然你交表時最好問一問那裏的職員,你的資料是否正確齊全,之後會寄信叫你去取證,這時才帶小朋友去都得.
我經驗是比帶小朋友做,遲一兩日,不過我是去年暑假做,應該都是做證高峰期,相信都做得幾快,這樣便不用要預約或輪籌.

首頁

尾頁

跳至