自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:venusmax 的帖子

個時巡禮預告,已經好想睇!等到頸長!

珍珠宮

醒目開學勳章

十卜

平時夜晚我冇睇TVB, 唯獨呢套有追

珍珠宮

回覆:要求蘋果日報以正視聽: 好多會員都好鍾意睇天與地!

其實我一集都無睇過

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

support

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

十卜

子爵府

畀面勳章

所以呢, 我從來唔睇蘋果, 信佢一成都死

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

支持
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

要求蘋果日報以正視聽: 好多會員都好鍾意睇天與地!

我覺得天與地唔應該係倉底貨,應該晨早播

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:要求蘋果日報以正視聽: 好多會員都好鍾意睇天與地!

十卜

大宅

畀面勳章 大廚勳章

好睇
好似尋晚有句

你所講的又,唔係左右果右阿

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

支持 支持

男爵府

畀面勳章

我追ga

王國長老

王國長老

引用:好睇好似尋晚有句你所講的又,唔係左右果右

原帖由 影雪 於 11-12-15 發表
好睇
好似尋晚有句
鄭子誠個角色一出就好搶鏡

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

edea 發表於 11-12-15 15:08

這個角色如果睇09節目巡禮, 係咪雯女的角色不過我都鐘意鄭子誠, 尤其把聲, 十分悅耳!另一角色就係金燕玲, 她真係做得好好!

王國長老

王國長老

引用:Quote:edea+發表於+11-12-15+15:08+鄭子誠

原帖由 mickeyeva 於 11-12-15 發表
這個角色如果睇09節目巡禮, 係咪雯女的角色不過我都鐘意鄭子誠, 尤其把聲, 十分悅耳! ...
應該唔係,雯女係大狀,鄭係警察

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

edea 發表於 11-12-15 15:08
大家好,我係你既節目主持人 Janson。

伯爵府

畀面勳章

support
由初初覺得悶到而家晚晚都睇到吾捨得湊仔訓

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

edea 發表於 11-12-15 15:13
應該唔係,雯女係大狀,鄭係警察

係喎記錯咗好似有李司祺, 唔知今次有無記錯

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

兔支持(但要回家才可按支持)
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁

尾頁

跳至