母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下金鐘太古廣場喂奶ROOM有冇插蘇位??
因為我想去泵奶呀
THANKS

男爵府

引用:想問下金鐘太古廣場喂奶ROOM有冇插蘇位??因

原帖由 musicboxjoanne 於 12-01-05 發表
想問下金鐘太古廣場喂奶ROOM有冇插蘇位??
因為我想去泵奶呀
THANKS
L2有,但L1冇

大宅

回覆 chanjessie0627 的帖子

oh, really thanks
this information is very helpful to me

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Is is also useful to me

大宅

回覆:想問下金鐘太古廣場喂奶ROOM有冇插蘇位??

FYI, lunch time勁多人用的。準備定乾電

大宅

報告番先, L1同L2都係冇插SO位, 好彩個日我係都新娘好熟, 結果就係新娘ROOM個到泵奶啦

男爵府

引用:報告番先, L1同L2都係冇插SO位, 好彩個日我

原帖由 musicboxjoanne 於 12-01-17 發表
報告番先, L1同L2都係冇插SO位, 好彩個日我係都新娘好熟, 結果就係新娘ROOM個到泵奶啦 ...
冇可能,L2一定有,我前兩日先用完

大宅

咁係邊到?可能我睇唔到

男爵府

引用:回覆 chanjessie0627 的帖子 咁係邊到?可

原帖由 musicboxjoanne 於 12-01-18 發表

咁係邊到?可能我睇唔到
椅子隔離有個玻璃架,個蘇位就係玻璃架嗰度

大宅

謝謝

別墅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:TallBBMa 的帖子

平時lunch time 最好幾點去到先有位?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊