基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我兒今年將會報考小一,但自己區所屬基督教津校只有一兩間一,也不是心儀)但我舅父住果區有兩三間心儀基督教徒小學(因為經濟問題,我們只能揀津校)。我地第一輪都會我舅父區果幾小學,jus in case if failed first round then we have second round.

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

awesomeada 發表於 12-1-29 06:01
我兒今年將會報考小一,但自己區所屬基督教津校只有一兩間一,也不是心儀)但我舅父住果區有兩三間心儀基督 ...
你擔心天父唔喜悅D乜嘢?
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

神會喜悅的,因為你始終都係要你個仔讀基督教既學校
你會以神既事為念,神會有佢既安排

禁止發言

男爵府

畀面勳章

Babyislove: 借地址係刑事的。所以覺得不
正確。

子爵府

如果你想知道 神會否喜悅, 你應問 神, 而不是問人啊~~~

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

首頁

尾頁

跳至