自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

多舊魚,

禁止訪問

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

:;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

回覆:陳冠希被取消資格

唔怪之得見佢衝線後面不改容好輕鬆咁,仲以為佢咁fit添:;pppp:

]

子爵府

話時話其實佢點樣搵人代步法?有無人知詳情?

]

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

戒咗色先跑得完, 佢D性伴多到貢, 邊有氣力跑得完?:;pppp::;pppp:
你若盛開, 蝴蝶便來!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

:;pppp:

伯爵府

雖然我唔係好清楚佢有無搵人頂跑, 不過, 我嗰日係天后MTR等過馬路時 (對面係維園), 見到佢, 仲有好多等緊過馬路既市民認得佢, 用部手機遠距離同佢影相。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

伯爵府

不過, 佢家姐就回應得好攪笑, 唔鍾意個號碼就同人交換, 咁都得
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

珍珠宮

畀面勳章

大宅

佢自己係有跑完全程o架~ 由佢係尖咀準備熱身已經即係有 media 抎到佢追影相,開跑都影埋,而 SportSoho (運動雜誌) 有一班義務攝影師都有唔同人係不同的賽事位置影到佢,終點就上埋電視啦~

我自己跑半馬,每名跑手隨身有個人精片,係幾個 counter check 度要踏過計時地毡記錄跑手資料。

亞陳生佢依家係用咗 "他人" 的號碼布同精片,佢係起點時扣咗上身,號碼布上的姓名唔係佢嚟囉!~

中途換人應該無人咁笨咁做,因為全程咁多人,又無中途停點咁點換呢?

佢今次都係需咗代人跑,唔係請槍跑~
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

男爵府

見親佢都冇好野...不知所謂!
]

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

跑得甘衰咪學人玩 la.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

原本號碼係咪769394,所以佢唔like要換?

大宅

壞孩子變笨孩子

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Alex123 發表於 12-2-9 16:29
原本號碼係咪769394,所以佢唔like要換?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:hackenleefans 的帖子

咁佢個腦都好。。。細遮

首頁

尾頁

跳至