懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+winiy+於+12-02-29+發表點解

原帖由 PPyeung 於 12-02-29 發表
係手機及相機叉電器,可以帶萬能插蘇。咁唔洗拿走電動床插頭,不過唔帶,輪流叉電都得

...
原來係咁

大宅

引用:Quote:原帖由+gingerrice+於+12-02-29+發表

原帖由 PPyeung 於 12-02-29 發表
隨時12-15萬
聽到都驚,希望唔好咁黑仔!

男爵府

回覆 lovebabyking 的帖子

都OK啦~ 唔算太突

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆 PPyeung 的帖子

樓主,你個傷口E+ ok 麻?埋得靚5靚呀?方便上黎匯報下麻

大宅

引用:回覆+PPyeung+的帖子 樓主,你個傷口E++ok+

原帖由 lovebabyking 於 12-03-20 發表

樓主,你個傷口E+ ok 麻?埋得靚5靚呀?方便上黎匯報下麻 ...
傷口ok,一條幼線咁,但上胎都係隔幾個月後先生少少肉芽,但不肉酸,可接受。

珍珠宮

即係dr So手勢都ok lah? right?咁你個傷口前後痛左幾多日呀?

大宅

引用:即係dr+So手勢都ok+lah?+right?咁你個傷口

原帖由 lovebabyking 於 12-03-21 發表
即係dr So手勢都ok lah? right?咁你個傷口前後痛左幾多日呀?
Dr So手勢好好!無乜痛!上胎唔算好痛,今胎更加唔痛,唔知係咪又食薬又塞薬的關係。

大宅

引用:即係dr+So手勢都ok+lah?+right?咁你個傷口

原帖由 lovebabyking 於 12-03-21 發表
好輕微痛一兩日。

大宅

我係又食薬、又塞薬、又用腰封,所以只輕微痛一兩日,如sneeze和笑時痛,其他時間無痛

大宅

回覆:明早在Canossa開刀,已經入左院了!

我上年六月生大囡都係Canossa,但係住私家房,因為怕同D大陸人一齊,同埋佢哋會推阿囡入房俾我餵奶同朋友睇。D姑娘同嬸嬸超好,埋單15萬,不過好大部分都係醫生,兒科,同麻醉費用。我都係做IVF,醫生係何永超。兒科我選咗梁赤華,佢同Dr Hui同一診所。我選佢因為聽佢一個產前講座佢講得好好。我夜晚開刀,我生完返咗房佢已經係度同報告阿囡情況。最重要係出院後我有咩問題就whatsapp佢,佢亦必覆。今年十月尾我生第二胎,希望可以係新起嘅大樓度生啦。

珍珠宮

Thanks for yr sharing ah,解答左我咁多問題,咁等我都冇咁驚,如有問題我會再問你架喇,希望你5好嫌我煩啦,祝BB快高長大

珍珠宮

回覆 JP908 的帖子

我7月生呀,希望到時我都入到新大樓迎B啦

大宅

回覆 lovebabyking 的帖子

Canossa
有新大樓呀? 8月份生都希望可以住新樓

複式洋房

回覆:明早在Canossa開刀,已經入左院了!

我 10年係 canossa 開刀住3人房,窗口位,有4晚都係雙人,因為bb黃要留多晚同照燈,揾左梁赤華醫生睇bb ,埋7萬有找

[img] [/img]

大宅

引用:回覆+PPyeung+的帖子 Thanks+for+yr+shari

原帖由 lovebabyking 於 12-03-22 發表

Thanks for yr sharing ah,解答左我咁多問題,咁等我都冇咁驚,如有問題我會再 ...
你pm我好d,因太busy唔係成日上呢一版

首頁

尾頁

跳至