自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

faye525 發表於 12-2-26 16:43
我新婚都係去沖繩返黎~~

不過當地既百貨公司真係貼住唔會入口某幾個地區(幅射地區)既肉同乳類產品~~
驚就唔好去~~ 去得唔好驚~~ (同意)

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:聽過九萬幾個傳聞 個個都話係朋友 或者係屋

原帖由 燚樂 於 12-02-26 發表
聽過九萬幾個傳聞 個個都話係朋友 或者係屋企人的朋友去完番黎中招

但各大討論區都唔見當時人話自己中左招 ...
誰知曉

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

正所謂你要去死唔比你死咩?鐘意去咪去囉!有事千祈唔好怪政府不支援先好。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

回覆:去日本真係咁危險?﹗

我冇搶鹽,但日本暫時唔會去,你對個國家有疑惑就唔好理千萬個籍口去定唔去,去定唔去係睇自己點睇既啫

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

又係呢d問題...其實都講左幅射係好危險, even東京都有...仲有係會stay百幾年架...so我同老公幾想去, 都唔會去勒...不過身體係你既, 你想去就去lor, 唔怕唔信既就去lor...

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

名副其實既「月經 post」,一頭半個月就有人出

去得就唔好驚,驚就唔好去!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我自己唔怕死,我敢去架,不過真係無錢去

但係我一定唔準我個女去!

珍珠宮

stkyo 發表於 12-2-26 20:39
我自己唔怕死,我敢去架,不過真係無錢去

但係我一定唔準我個女去! ...

死唔緊要,點死先係重點

如果要生 cancer 長期折磨,真係好痛苦,對自己&家人

stkyo  呢樣真係無得講,因為就算我去OR唔去,我都唔敢話我會OR唔會生CANCER死  發表於 12-2-26 22:14

大宅

回覆 回覆:燚樂的帖子

人哋去我唔反對,但係出$請我去,我都唔去住

大宅

引用:+本帖最後由+yi.yi+於+12-2-26+19:36+編輯+

原帖由 yi.yi 於 12-02-26 發表
好同意你講法!唔明點解要拗,你要去咪去囉。

翡翠宮

唔去••••••係因為無$•••••••1對8呀大佬!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

大宅

老實講,我都好想去日本玩,但想到家中兩歲多的女兒,真係乜念頭都打消!去唔去都係好個人的選擇,正如有些人去伊拉克感受戰亂,唔識佢地咪一笑置之,但如果係佢地的親友又未必可以開懷咁支持佢地這樣做。

首頁

尾頁

跳至