使用意見

跳至

首頁
12345...23

尾頁

王國長老

王國長老

amythepooh 可能佢開口埋口都係諗起呢 d 啫

係架, 今晚同大臣開會, 講好圖齊賞, 我第一時間就諗起屎屎尿尿, 同大臣講呢版應該改名, 自由講場見得太多屎屎尿尿圖片, 移入好圖齊賞實在mouth: 我諗冇人覺得係好圖卦....

可能個腦記住呢D野, 就開口埋口都咁肉酸. 污染左啦.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

版主講進 請問"自由講場"既定意係咩呀?

努力啲,有機會做版主,你就係話事人了。

Kinglong

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

管理一個有咁多主題既討論區好辛苦架,
好難做到真係完全公平,
我都有 post 比移左去第二度,
問心都有少少唔開心,
但都要體諒版主,
同尊重呢到既玩法

希望樓主可以 take it easy

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔明點解 bk 有咁多廣告又賺錢 , 板主都仲係義工 , 應該請 d 長工管理 (可制造就業機會) , 唔係請唔到人呀

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:版主講進 請問"自由講場"既定意係咩呀?

我諗自由廣場可以改叫"未分類廣場/暫未分類",因為依家咁多版,要分一定分到

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:amythepooh+可能佢開口埋口都係諗起呢+d+啫

原帖由 edea 於 12-03-03 發表
amythepooh 可能佢開口埋口都係諗起呢 d 啫
就係我上次提個個問題。
網上表達本來就離不開文字,圖 or video。好圖區係好,但吾應該所有/大部分圖都掃入去。

宜家入到去,bb相又有,指甲相又有,鞋相又有。好多我覺得就算以最低標準都吾可能係好圖。同埋吾係係自由出圖就係好圖。

其實我覺得有果個區係ok既。不過可能真係要你地版主商量下咩為之好圖。

我覺得將d靚既,有意思既相同bb相掃入去再分類就好夠。其他果d咩宵夜,share鞋,手甲,恐怖圖就留係自由等佢沈吧。

翡翠宮

畀面勳章

回覆:版主講進 請問"自由講場"既定意係咩呀?

mouth:mouth:

男爵府

bk經常選擇性執法ga la,你呻完就算啦,冇野可以做

charlotte413    發表於 12-3-4 14:34
vista    發表於 12-3-3 16:35

禁止訪問

子爵府

禁止訪問

引用:眼見好多topic,+例如:"用空氣炸食物"+又唔

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我諗自由廣場可以改叫"未分類廣場/暫未分

原帖由 goo_littlebb 於 12-03-03 發表
我諗自由廣場可以改叫"未分類廣場/暫未分類",因為依家咁多版,要分一定分到

...
某程度上我讚成呢個形容,本來會員如果合作,去返適當嘅版開post, 版主就吾駛搬得咁辛苦,亦吾駛吃力不討好。莫非真係自由廣場咩都任post大家至滿意?到時其他版塊水靜鵝飛,自由d post沉得仲快過二手市場,咪重大件事?請大家體諒下版主都有工作有家庭架,幫完手吾講吾該都算,吾好再添工作(責難)俾版主了。(我知呢番說話吾好聽,算我EQ低好了,這是我心裡話)

wewe  agree  發表於 12-3-4 11:31
180    發表於 12-3-3 18:56

王國長老

王國長老

引用:我覺得只要不是"粗言穢語",+不是"故意洗版"

原帖由 andrewknwong 於 12-03-03 發表
我覺得只要不是"粗言穢語", 不是"故意洗版", 不是故意"挑起罵戰", 而只是想平和表達自己的意見, 都不能存在 ...
你說的漂亮,實際上就是太多人和你一樣,所有發表都是時事主題但全部貼在自由講場,最終被詐型的是我不是你,要我執手尾幫你逐個逐個搬去時事,因為已經令其他人煩擾,過多的同一類主題令他人困擾是不爭的事實,版主因應情況進行搬遷是適當做法,如果不是因為太多投訴都不會衍生時事版。搬亦難不搬亦難,抱歉現實沒有可能令全部人滿意。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

去教會可以著鞋入去, 去到清真寺, 印度廟, 人地地方規定要除鞋先可以入, 如果真係要入去參觀, 除鞋囉, 如果唔係唯有唔入架咋

水晶宮

畀面勳章

引用:+相信呢個+post+好快都會被移去+"洗用意見"

原帖由 bing-jing 於 12-03-02 發表
相信呢個 post 好快都會被移去 "洗用意見"
你應該做版主

恩盈    發表於 12-3-3 15:49

水晶宮

畀面勳章

引用:眼見好多topic,+例如:"用空氣炸食物"+又唔

原帖由 viva4ever 於 12-03-02 發表
眼見好多topic, 例如:

"用空氣炸食物" 又唔擲去 "women talk -> 烹飪錦囊"
樓主 寬容小小可以嗎? 「BB緣淺」個媽媽好可憐 帖係自由多d人幫忙 唔好拎出唻批評

我想生三個    發表於 12-3-4 12:57
wewe  agree  發表於 12-3-4 11:31
alicealice313  同意  發表於 12-3-3 17:59

別墅

bing-jing 發表於 12-3-2 23:29
相信呢個 post 好快都會被移去 "洗用意見"

別墅

係啦!連講樂樂盈盈生唔到熊貓BB都要搬去時事熱話,
版主,不如將果個thread搬去想生BB!好嗎??

PS,我不認為版主有任何'審查'動機,我諗只係分類啫,但咁分法有d stupid 囉. 不如無為而治.

水晶宮

畀面勳章

gemiling 發表於 12-3-3 12:01
就係我上次提個個問題。
網上表達本來就離不開文字,圖 or video。好圖區係好,但吾應該所有/大部分圖都掃 ...

講白d 美圖區係因為有d會員晤鍾意人地貼d可愛bb相 成日投訴 米有個美圖區囉

禁止訪問

首頁
12345...23

尾頁

跳至