使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

似乎唔太好,叫人溝仔溝女!你地搵網絡廣告商無所謂,似乎呢類唔適合在這裡

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

珍珠宮

大廚勳章

引用:似乎唔太好,叫人溝仔溝女!你地搵網絡廣告

原帖由 alik 於 12-03-25 發表
似乎唔太好,叫人溝仔溝女!你地搵網絡廣告商無所謂,似乎呢類唔適合在這裡

...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

點解有啲咁既廣告在bk賣?

讚!
真細心

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

這個是Google Ad的隨機廣告,不是我們選擇接受的。謝謝你告知,我們會看看怎樣設定filter,不讓這些廣告出現

大宅

I think BK should censor the ads,..., or they will die one day

首頁

尾頁

跳至