自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

pigpig 發表於 12-4-4 20:58
咪噤啦難忍Happy 下就算啦!免傷和氣

你地 d 裡忍真係難搞,出聲又話唔順耳,唔出聲又唔得!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實我反而認為佢應該係買之前詢問你,而唔係買左之後先知會你。因為做開頭,好容易就會有第二次。

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:pigpig+發表於+12-4-4+20:58+咪噤啦

原帖由 大力大力 於 12-04-04 發表
你地 d 裡忍真係難搞,出聲又話唔順耳,唔出聲又唔得!
想講咩?我都叫難搞無言⋯當我咩都冇講過啦

My Two Princess

男爵府

我就一定禁止!有害的東西我一定禁止!!!
樓主要小心囡囡群埋乜野同學朋友,近朱者赤近墨者黑..
難道佢話同學食煙佢又可以食,同學去紋身佢又去學.....

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

pigpig 發表於 12-4-4 20:54
有人點評左--- ""係事實

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

伯爵府

我細個12歲自己靜靜雞買, 其實都冇乜野, 十幾年喇, 都冇乜影響我對眼,
反而你應該帶佢去配... 自己買個D未必岩, 對眼唔好

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

回覆:阿女中一, 買左對大眼仔, 話有時先載下喎,你地會禁止嗎?

太細,你問佢係咪想快D「文」

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

No la, too small mouth:

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

藍鳳凰 發表於 12-4-4 21:13
我就一定禁止!有害的東西我一定禁止!!!
樓主要小心囡囡群埋乜野同學朋友,近朱者赤近墨者黑..
難道佢話同學 ...
同意, 樓主睇下有無辦法令個女群班乖d的同學仔, 真係近朱者赤近墨者黑家.....

首頁

尾頁

跳至