美容扮靚

跳至

首頁
12345...72

尾頁

大宅

回覆:收到新玩具Tripollar Stop la......

Amazon $333也連兩盒gel 各50 ml. 今晩做了臉,未有很神奇地firm左,但白滑左部機設計ok, 若停留在某位置太耐,至max溫度,會轉橙燈

missyoumum   $333咁就抵thx~  發表於 12-4-13 22:48

男爵府

環保接龍勳章

hillken 發表於 12-4-13 22:18
Amazon $333也連兩盒gel 各50 ml. 今晩做了臉,未有很神奇地firm左,但白滑左部機設計ok, 若停留在 ...
Stop 話每次相隔48小時, 連續6-8星期, 之後只可每2星期1次作保養. 係咪6-8星期後覺得仍需改善都唔可以每隔48小時做1次?? 你覺得用成點呀, 我都好想買嚟試. 有無人試過用幾個月後認為效果好? 可唔可以講吓用後感 ? Thanks.

大宅

引用:Quote:hillken+發表於+12-4-13+22:18+Amazo

原帖由 JKmami 於 12-04-14 發表
Stop 話每次相隔48小時, 連續6-8星期, 之後只可每2星期1次作保養. 係咪6-8星期後覺得仍需改善都唔可以每隔4 ...
我昨晚是第一次用,有無JM可分享多D呀?

大宅

可以做眼嗎? 同埋amazon 買果d 電壓啱嗎? THANKS. 心陏陏中...

大宅

我都想起amazon 買呢部!但我冇信用咭, 有冇人可以幫我買

禁止訪問

引用:我都想起amazon+買呢部!但我冇信用咭,+有冇

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我都想起amazon 買呢部!但我冇信用咭, 有冇

原帖由 cherrycc 於 12-04-16 發表
我都想起amazon 買呢部!但我冇信用咭, 有冇人可以幫我買
你想揾網友幫你買都吾揾朋友買!?

珍珠宮

畀面勳章

回覆:收到新玩具Tripollar Stop la......

Stop用乾電定濕電

珍珠宮

畀面勳章

好想買晒兩部

禁止訪問

回覆:missyoumum 的帖子

伯爵府

部stop機要用插頭ga..電壓只要是100v - 240v 就可在香港用得。

我在menu p.6 內終於被我找到寫:
Tripollar RF Frequency 1 MHz~

同意只要部機work,邊一部都會支持~因為我只用face所以選擇了此機。

禁止訪問

引用:部stop機要用插頭ga..電壓只要是100v+-+240

伯爵府

回覆 leanna~ 的帖子

Amazon 我唔知你要問問另一個買家,我在current body 買有兩年worldwide 保養哦

禁止訪問

引用:回覆+leanna~+的帖子 Amazon+我唔知你要問

伯爵府

應該話我冇問得再details了。但如有需要可直接send email問佢先,佢都好快覆,上次我問佢除了部機仲有乜嘢在盒內。

伯爵府

回覆 leanna~ 的帖子

Yes 網購~我冇去試機但你可以去門巿試下
http://www.fitboxx.com/show.asp?htm=contact.htm

禁止訪問

大宅

我睇唔明....因為美容院果D 單極,雙極,三極去到六極....係愈新又愈貴既機先有咁多極, 所以一直都以為極數多D 會勁D...佢地話係新機先進D 先會多D極數, 個頻率多D 快D, 因為CYCLE 點數多D...

我又唔覺美容院吹水, 因為我都去過幾間都咁講.....

咁但係search 又話單極, 多d 極數就表面d, 咁咪即係話for 紋的話就極數多d好, 但減肥就單極好d???

我好唔明白.....咁如果我又想減肥又要firm , 咁買咩好......

同埋有冇jm 可以ans 我, 係咪買果個brand 既機就要用返佢地個brand 既cream 先work 呢????

我已經決定, 月底我一定會買是但一部....

missyoumum  初初買當然最好用跟機RFcream,但我有諗過用完會買cutey up隻cream試下  發表於 12-4-17 20:45

大宅

Amazon都係兩年保養,有問題要寄回美國,運費應自付,有辣有唔辣

大宅

Missyoumum, 你用左未呀?我做左兩次,眼紋真係淺左,若可以減埋眼袋及虎紋就發達Loh

首頁
12345...72

尾頁

跳至