自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

男爵府

大家童年時做過咩惡行?

1,成支墨汁倒落街,最後搞到幾個師奶拎住d床單同衫褲嘈個看更。
2,中秋節拎月餅罐同偷屋企d火水同fd去公園玩㷛爉,(其實係放火)
3,小學默書唔合格冒簽名,逃學,俾老豆打到pk

禁止訪問

引用:唧洗潔精係地下(個廳)然後加水當溜冰場係屋

大宅

畀面勳章

大家童年時做過咩惡行?

小二英默常常唔合格,所以成日冒簽家長簽名

ivyko  小一試過,要見家長.  發表於 12-5-3 13:53

禁止訪問

引用:回鄉探親時,放煙花燒左棵荔枝榭

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:大家童年時做過咩惡行?

我試過飛水袋同半夜叫人起身痾尿

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

引用:Quote:原帖由 reis 於 12-05-03 發表用呀媽

原帖由 Lam13 於 12-05-03 發表
衣紙盤BBQ,仲要好味crazy. 其實我仲試過亂打電話辦歡樂今霄打去話佢中獎,可以同家人一齊免費去做現 ...
你好正呀

子爵府

hashtag影視迷勳章

睇完樓主個POST, 我覺得自己乖到應該要俾世界表揚一下..

大宅

大家童年時做過咩惡行?

試過將老豆個火机較到最大火跟住睇住我老豆點煙,睇下佢燒唔燒到自己,點知一野燒燶左佢D眉毛同眼睫毛!宜家諗番起自己细個真係好百厭!!!

cha-cha-cha    發表於 12-5-3 13:57
ivyko    發表於 12-5-3 13:54
march2012    發表於 12-5-3 01:44

別墅

引用:睇完樓主個POST,+我覺得自己乖到應該要俾世

原帖由 march2012 於 12-05-03 發表
睇完樓主個POST, 我覺得自己乖到應該要俾世界表揚一下..
其實哩度都好多變態高手

大宅

BK Milk勳章

我啲惡行主要都係整古細佬:
1) 拎佢條面巾抹阿爸阿媽鞋底, 再俾佢抹面
2) 細個成日唔關門小便, 襯佢痾緊薯薯果陣狠狠喺後面伸佢一腳, 令佢叉咗隻腳落屎坑(以前屋企係踎廁)
3) 有一次"畢"緊老火湯, 細佬又話要, 我點佢話飯煲隔離果碗, 其實果碗係阿媽之前用嚟炸嘢嘅油(凍咗嘅)。佢飲咗一口至知中招, 肚痾咗幾日 ...

cha-cha-cha    發表於 12-5-3 13:58

珍珠宮

畀面勳章

試過開學之前想要新書包,但係媽咪話個書包仲新唔買。禁我就用較剪剪爛條帶少少(條帶嘅三份一濶度),之後我就攞個書包俾媽咪睇,"你睇吓吖,個書包條帶爛咗,禁樣好容易斷架!"點知我嗰時真係太傻太天真,俾媽咪踢爆咗,"有咩可能條帶爛得禁齊口架,一定係你用較剪剪架啦!"不過都俾我成功咗,因為真係驚條帶真係會斷,所以要焗住要買個新嘅

大宅

細個時比辣椒隻狗吃, 辣到隻狗跑來跑去, 最後我都有比水隻狗飲

係陽台將阿媽d藤條飛晒落街

子爵府

大家童年時做過咩惡行?

係床上玩火機,燒著蚊帳,差d燒曬成間屋

觀其言、察其行、知其底、方識其人。

珍珠宮

用氣槍射跌晒樓上吊出街曬的咸魚,百發百中一槍一條雞蛋放入微波爐叮,炸左亞媽個微波爐

珍珠宮

Lam13 發表於 12-5-2 22:07
我細個住美孚20樓,鐘意將本老夫子撕下一頁一頁拋落街,望住每張紙最後漂到去邊,同埋欣賞途人看到老夫子重 ...
嘩我多到唔好意思講~~講兩樣輕微Do既~1 - 畫花學校壁報
2 - 將同學隻襪沖落廁所~
輸入搜索內容

伯爵府

將人門口d鞋掉轉(不同家庭),
將人地鐵閘的鎖頭掉轉,搞到人報晒警mouth:
禁人門鐘,
扔水彈落街(溝了生粉同豉油),
用血漿整落女同學的椅上,搞到佢好似m到咁,
睇戲帶支bb彈槍入戲院射人,
執垃圾掉入公屋地下果層果d屋入便,
掉雞旦落街,
沖涼用花灑FAR水落街,
喺窗用繩吊d野落下幾層拉下拉下比樓下幾層d人睇(好無聊)...
剪爛D M巾倒D水落去研究點樣吸水(發現原來入便濕左好多好似啫喱咁嘅野),
玩唔識嘅人電話叫佢起身痾尿,
用隱形墨水整古同學
成日冒亞爸簽名,到而家仲記得點簽,

愈諗愈多,原來我細個係咁百厭,希望我個囡唔會好似我咁啦

LVictoria  HAHHAHA~~我都有喺窗用繩吊d野落下幾層拉下拉下比樓下幾層d人睇  發表於 12-5-3 03:49

子爵府

引用:唧洗潔精係地下(個廳)然後加水當溜冰場係屋

原帖由 Cmabb 於 12-05-02 發表
唧洗潔精係地下(個廳)然後加水當溜冰場係屋企溜黎溜去,最後俾呀媽發現俾人打到跳舞

...
呢個都玩過,但起因係因為幫手洗地

珍珠宮

引用:偷阿媽床下低d香口膠食,超臭即吐,大個先

原帖由 B媽-Blue 於 12-05-03 發表
偷阿媽床下低d香口膠食,超臭即吐,大個先知唔食香口膠,係避孕套少左個套,唔知阿媽同阿爸當年 ...
笑死鳥

男爵府

係屋企個神口玩火諗返起燒唔死都算好彩

大宅

引用:扔水袋! +

原帖由 小軒軒 於 12-05-02 發表
扔水袋!
me too

首頁
34567...10

尾頁