婆媳關係

跳至

首頁
23456...9

尾頁

複式洋房

引用:你亞哥有幾唔捨得個仔丫,就算同個B6離左婚,

原帖由 yinyin1981 於 12-05-26 發表
你亞哥有幾唔捨得個仔丫,就算同個B6離左婚,以個B6咁,我唔信佢會要個細路囉,就算佢真係死霸要返,咪比佢囉,要 ...
其實我覺得佢拎左香港申分証會離開我哥,佢個証姐

複式洋房

引用:賤big 6, 比天收啦, 不知所为, 你阿哥正废

原帖由 purple_onion 於 12-05-26 發表
賤big 6, 比天收啦, 不知所为, 你阿哥正废祡,
我每次同哥傾計都鬧架收場,我真係好心痛,點解會咁,明明一家人好地地會變成咁

大宅

these kind of of women must goto hell

複式洋房

我依一世都唔會原諒我哥老婆

我已經盡量唔比媽媽反去,但佢又掛住我哥,我哥上次打黎話無錢比媽媽,叫我比,我覺得都無所謂,不過我話媽媽唔會幫你交租,日後所有野你自己搞掂,佢話搞唔掂,我話間屋媽媽已經無住唔關我地事,佢話洗唔洗咁呀。之後我無理收左線

侯爵府

回覆 Chichiduk 的帖子

個B6好靚架?如果唔係點解你亞哥咁樣架?

水晶宮

Chichiduk 發表於 12-5-26 22:10
我每次同哥傾計都鬧架收場,我真係好心痛,點解會咁,明明一家人好地地會變成咁

不用哭, 你的妈妈会好快康服的, 至与你的哥哥不能保護你妈和你, 这是不能接受的, 娶妻如此, 不如做和尚...
...

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

畀面勳章

回覆:我依一世都唔會原諒我哥老婆

點解唔狠心啲報警拉咗個賤人反正都要兄妹反目,個阿哥好有問題囉,自己阿媽俾個老婆打都仲唔肯離婚!叫你阿媽唔好再理佢兩公婆,話之佢地有冇錢交租開飯啦!真係賤到冇朋友!!遲早有報應架!!

不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

侯爵府

你亞哥好衰,俾個老婆咁蝦自己亞媽.
佢地都成日鬧交啦,感情唔見得好好.
亞媽病到咁要避佢地返上大陸住,而家仲想亞媽幫佢交租?交唔起咪訓街囉.

複式洋房

引用:回覆 Chichiduk 的帖子 個B6好靚架?如果唔

原帖由 yinyin1981 於 12-05-26 發表

個B6好靚架?如果唔係點解你亞哥咁樣架?
唔靚架

大宅

引用:我已經盡量唔比媽媽反去,但佢又掛住我哥,

原帖由 Chichiduk 於 12-05-26 發表
我已經盡量唔比媽媽反去,但佢又掛住我哥,我哥上次打黎話無錢比媽媽,叫我比,我覺得都無所謂,不過我話媽 ...
你哥咁都得!叫你媽退左間公屋,反正又無份住

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Chichiduk 於 12-05-26 發表

原帖由 Koalatail 於 12-05-26 發表
你哥咁都得!叫你媽退左間公屋,反正又無份住
我做得出,不過媽媽唔會

別墅

回覆:我依一世都唔會原諒我哥老婆

為咗個咁嘅女人兄妹反目真係唔抵,不過你呀哥叫你地交埋租同唔俾錢呀媽都過份

大宅

其實最主要既問題係俾個女人捉到你媽既弱點.....比著係我,我真係同距死過!我一定一定會出聲鬧返距轉頭!
好囉~我認!我係肥婆嘛!

複式洋房

我咩都做唔到,又幫唔到媽媽,好無用,每次我一開聲媽媽都話算,我依家只想媽媽開心過埋佘下日子,我只可以做到既只有盡量令媽媽開心,鍾意反大陸住就返鍾意反黎就黎我度住,不過我媽媽好掛住哥哥,我己經好耐無揾哥哥,其實好好痛,明明哥哥好錫我地,但又唔會同佢離婚

水晶宮

交唔起租咪去 乞囉

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我咩都做唔到,又幫唔到媽媽,好無用,每次

原帖由 Chichiduk 於 12-05-26 發表
我咩都做唔到,又幫唔到媽媽,好無用,每次我一開聲媽媽都話算,我依家只想媽媽開心過埋佘下日子,我只可以 ...
舉報佢,等佢冇地方住。

複式洋房

引用:交唔起租咪去 乞囉

原帖由 purple_onion 於 12-05-26 發表
交唔起租咪去 乞囉
錢會比媽媽,但租一定唔交

purple_onion  good good...  發表於 12-5-26 23:05

侯爵府

咁真係唔知點解你亞哥可以做D咁嘅事(我覺得冇理由真係為左個細路囉)
希望你媽咪快D養好身體(叫你亞E收好你媽咪D証件,冇人陪唔好比佢返去見你亞哥住啦)

水晶宮

回覆:yinyin1981 的帖子

首頁
23456...9

尾頁

跳至