自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

寶石宮

回覆:頭先係地鐵,我見到。。。

噢,佢瘀爆呀,有緣人

男爵府

畀面勳章 睛靈勳章

侯爵府

shin08 發表於 12-8-1 13:59
其實好尷尬㗎
我同完佢講「你坐啦!」先望清楚佢係男人!

...
我有次都係好鬼尷尬, 個女人攞住嘢, 隻手拱起咗件衫所以我以為佢大肚, 講完佢郁一郁先睇清楚冇大肚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

shin08 發表於 12-8-1 15:43
係呀!因為我坐係到低頭玩電話,見到個大肚我咪以為係大肚婆,咁咪拿拿咪起身諗住讓個位俾佢坐囉!其實講到 ...
係囉....望到對方都會比個眼神你

男爵府

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:shin08+發表於+12-8-1+15:43+係呀!

原帖由 sasa0208 於 12-08-01 發表
俾個眼神我?!
我驚我會笑

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

shin08 發表於 12-8-1 15:52
俾個眼神我?!
我驚我會笑
而家仲衰,望都唔敢望佢啦

男爵府

好媽媽勳章

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:shin08+發表於+12-8-1+15:43+係呀!

其實我都唔知當時自己諗緊乜!
一見到個肚就好肯定佢係大肚婆,
跟住我自然反應係即刻讓位!
然後先抬頭。。。mouth:mouth:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

象牙宮

shin08 發表於 12-8-1 15:55
其實我都唔知當時自己諗緊乜!
一見到個肚就好肯定佢係大肚婆,
跟住我自然反應係即刻讓位!
放心....我幻想到

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:shin08+發表於+12-8-1+15:52+俾個眼

而家仲衰,望都唔敢望佢啦
真係唔咁望!
查實佢個肚好圓㗎!
件衫又緊!
總之我嗰刻好肯定佢係大肚婆

子爵府

引用:。。。一個大肚婆企係我前面(我是坐底正在

原帖由 shin08 於 12-08-01 發表
。。。一個大肚婆企係我前面(我是坐底正在低頭睇電話),咁我梗係諗住讓個位俾佢坐啦!我一抬起頭望佢,發 ...

子爵府

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁
23456...7

尾頁

跳至