自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

家傭版 就炒得/炒啦

侯爵府

畀面勳章

回覆:婆媳版, 夫婦版

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

me920 發表於 12-8-13 15:40
回覆 lamkkben 的帖子

唔係呀, 夫妻版有個post充滿正能量,好hit, 係bruce wayne 個post呀 ...

係呀, 呢個post樓主好詳盡咁講自己既往事
睇呢個post好過睇d懷疑自己老公有小三既post

大宅

我發覺有部分JM們好中意聊交鬧,嘗試用「同理心」去聽人講野啦!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:仲有啲人成日小三扮正印 +

原帖由 媽咪面 於 12-08-13 發表
仲有啲人成日小三扮正印

珍珠宮

回覆 哈哈hahaha 的帖子

人既性格好難改, 也不要自以為自己可以改變另一個人既性格, 本質好難變

好似我99咁, 我入門十幾年, 佢都是對我好差

好似我C6 咁, 十幾年都唔改, 仍然是大男人, 自以為是
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

禁止訪問

趣教勳章 叻叻勳章

引用:回覆+lamkkben+的帖子 唔係呀,+夫妻版有個

象牙宮

2024年龍年勳章

哈哈hahaha 發表於 12-8-13 13:12
我發現,在婆媳版,啲jm每次post個問題出黎,最快出現嘅答案,就係“返娘家啦”夫婦版,就係“離婚啦”唔通 ...

如果嫁左,同 6299 一起住,環境仲差過做女果時,返娘家透透氣都系好 d

如果個 c6 真系唔負責任/小三....死症無得醫,甘分開, 對大人細路都系好 d

侯爵府

侯爵府

BK Milk勳章

我見到婆媳版覺得好驚 好驚將來我個仔個老婆都會

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

家家有本難念的經,吾出聲當幫忙

首頁

尾頁

跳至