美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我好細過cool過,一直都keep得好好,直至前年mok咗智慧齒之後,D牙就走晒位喇
我其實有啲想再cool多次,—諗起$同漫長嘅cool牙過程就頭都赤埋,鋼cool又唔靚,膠cool又怕自己冇恆心
各位JM係邊道cool牙架?依家大約咩價錢呀?

別墅

我而家政府cool 吾洗錢

joeylin1017  點解既??  發表於 12-8-16 02:18

子爵府

BK Milk勳章

昨天揾矯齒科醫生諮詢要$45000 , 係鋼粒 ,第一期先俾$15,000 ,其它可隨意,每個月俾又得 ,幾個月俾又得.,大約年半至二年 ,拆箍後要戴固定器1至2年,咁貴仲考慮緊!!:

珍珠宮

畀面勳章

回覆:有冇cool緊牙嘅JM?

我之前係長沙灣趙_波牙醫度做隱適美(透明cool),$45000,不過唔知佢依家有冇加價。

大宅

我之前o係屯門仁愛堂cool 架, o個陣16000蚊, d 一粒粒係透明架..不過以經係7-8年前既事lu, 不過你都可以去問下既~~

男爵府

昨天揾矯齒科醫生諮詢要$45000+,+係鋼粒+,

原帖由 MC師奶 於 12-08-15 發表
昨天揾矯齒科醫生諮詢要$45000 , 係鋼粒 ,第一期先俾$15,000 ,其它可隨意,每個月俾又得 ,幾個月俾又得.,大 ...
$45000 真係好貴喎 .... 我家姐上年喺中環cool都係$40000咋喎.....你個醫生好top嗎?

複式洋房

我都係趙創x度cool, 佢而家冇咁貴,3xxxx尾

大宅

我呀仔上星期見過矯齒科醫生諮詢要$32000在荃灣

子爵府

BK Milk勳章

睇過矯齒學會名册,香港執業矯齒醫生祗有5x個;我見尖沙咀姚医生都算較貴,佢70%都係做學生;但口碑好,諗住貴幾千都算,因為要跟足两年;真係谩漫長路!

男爵府

睇過矯齒學會名册,香港執業矯齒醫生祗有5x

原帖由 MC師奶 於 12-08-15 發表
睇過矯齒學會名册,香港執業矯齒醫生祗有5x個;我見尖沙咀姚医生都算較貴,佢70%都係做學生;但口碑好,諗住貴 ...
我以前喺梁訓成度cool.... cool完好真係好靚,本來想再揾返佢,但佢近年個水準好似冇以前咁好... 所以都唔知揾邊個好...

男爵府

你可以去牙科診所檢查問問價錢先,唔一定要去專科到嘅,專科一定貴。

男爵府

你可以去牙科診所檢查問問價錢先,唔一定要

原帖由 MIRACLESUN 於 12-08-16 發表
你可以去牙科診所檢查問問價錢先,唔一定要去專科到嘅,專科一定貴。

...
但專科好似有保証啲...

伯爵府

畀面勳章

引用:我而家政府cool+吾洗錢

原帖由 melodyyxoxo 於 12-08-15 發表
我而家政府cool 吾洗錢
點樣可以係政府cool

別墅

回覆 iris_yip1030 的帖子

屋企有人係工務員

別墅

回覆:melodyyxoxo 的帖子

祇有公務員、配偶及未滿21歲全日制學生子女(如果唔讀書就到18歲)先可以。而且要排期好耐好耐。

大宅

我cool緊透明牙套呀,朋友介紹價$35000,不過有得做信用卡免息分期,係中環環球大廈,如果有興趣就留言比我啦^^

首頁

尾頁

跳至