親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇 jm 去過馬爾代夫

不如分享下呀, 但五知自己 JOIN PACKAGE 自己買機票和訂酒店

你地係自己買機票? JOIN 旅行社 CLUBMED

男爵府

回覆:分享.....馬爾代夫

我今年五月去完,我於安x買坐新航既package,考慮過因為要轉機,比人一次過攪唒方便D!我住嗰間叫Velassaru,都好靚!至於揀club med不如揀Constance moofushi,本身我都諗住揀全包,但老公話佢唔飲酒又唔想餐餐食自助餐!所以冇揀到!比張我攤喺露台影既靚相你睇!

kar_tt  like.....!!!  發表於 12-9-28 15:44

男爵府

mushroomcat821 發表於 12-9-20 15:35
我今年五月去完,我於安x買坐新航既package,考慮過因為要轉機,比人一次過攪唒方便D!我住嗰間叫Velassaru, ...

些些妳資料

男爵府

mushroomcat821 發表於 12-9-20 15:35
我今年五月去完,我於安x買坐新航既package,考慮過因為要轉機,比人一次過攪唒方便D!我住嗰間叫Velassaru, ...

可否提供呢間AGENT 比我?

, 你們冇 JOIN全包, 甘食嘢和飲嘢會五會好昂貴

謝謝妳

男爵府

回覆:INHIM 的帖子

安x滿fun,上佢網站睇啦!好多資料!至於食飯都唔算貴!早上九點幾食完buffet,下午食唔落,晩餐食約七百蚊港紙!咁第一晚十一點幾到,不用食,另外嗰三晚連有食左一日下午茶,又有飲下野!共用左四千左右!

男爵府

我今年4月都系住MOOFUSHI呀坐星航,JOIN FULL BOARDfile://localhost/Users/siunam/Desktop/photo/MALDIVES/DSC_0048%201.JPG

公爵府

我今年新年都去咗, 住W既Ocean Oasis Lagoon View, 間resort靚到不得了!! 個package跟agent買, 同我只join咗早餐, lunch同dinner都喺佢D餐廳度食~ 去得Maldives都預咗要使D錢, 但真係非常值得去㗎!!

男爵府

小楠 發表於 12-9-22 01:22
我今年4月都系住MOOFUSHI呀坐星航,JOIN FULL BOARDfile://localhost/Users/siunam/Deskt ...
開五到條LINK

男爵府

starz~ 發表於 12-9-22 08:49
我今年新年都去咗, 住W既Ocean Oasis Lagoon View, 間resort靚到不得了!! 個package跟agent買, 同我只join ...
妳有冇做 SPA

公爵府

引用:Quote:starz~+發表於+12-9-22+08:49+我今年

原帖由 INHIM 於 12-09-22 發表
妳有冇做 SPA
有呀~~ W個spa好出名㗎, 好正呀!!

男爵府

starz~ 發表於 12-9-22 13:27
有呀~~ W個spa好出名㗎, 好正呀!!
I love SPA too

子爵府

回覆 mushroomcat821 的帖子

子爵府

請問小朋友可唔可以去,因為有人講話有些酒店不歡迎小朋友??係咪真架。
另外想問酒店有無四腳蛇?朋友話實有喎你哋有無見過

公爵府

引用:請問小朋友可唔可以去,因為有人講話有些酒

原帖由 kimmy2006 於 12-09-25 發表
請問小朋友可唔可以去,因為有人講話有些酒店不歡迎小朋友??係咪真架。
另外想問酒店有無四腳蛇?朋友話實有 ...
我住W就剩係見過一條四腳蛇喺沙灘度, 不過朋友住Sheraton就爆多~ 同埋W只限12歲以上人士入住!

男爵府

回覆:kimmy2006 的帖子

有啲唔招待小朋友,差不多其他都係小朋友唔可以住水上屋!我去住水上屋!冇四腳蛇!但沙灘啲樹上有!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問去到有咩活動玩架? 係未多數個島得間酒店無野行下架?

公爵府

引用:請問去到有咩活動玩架?++係未多數個島得間

原帖由 pigpigyy 於 12-09-29 發表
請問去到有咩活動玩架? 係未多數個島得間酒店無野行下架?
resort入面無野行㗎, 至於活動就depends on每一間resort, 有D會特別有獨木舟, 降落傘嗰D~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+pigpigyy+於+12-09-29+發表請

原帖由 starz~ 於 12-09-29 發表
resort入面無野行㗎, 至於活動就depends on每一間resort, 有D會特別有獨木舟, 降落傘嗰D~

...
明白了,唔該妳呀

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+pigpigyy+於+12-09-29+發表請

原帖由 starz~ 於 12-09-29 發表

...
W 使唔使坐seaplane?

公爵府

引用:Quote:原帖由+starz~+於+12-09-29+發表reso

原帖由 唔好煩我 於 12-10-02 發表
W 使唔使坐seaplane?
要㗎, 不過大概20分鐘就到㗎喇~

首頁

尾頁

跳至