自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先係樓下...見到d小朋友...十歲都唔知有未呀....就係到煲爉..
仲要搞到勁大火....咁細過都唔知有咩事o個時點算...
同佢地講叫佢地唔好玩..仲要不可一世咁覺得自己好有型好威咁.....
對住佢地真係唔知可以講咩...

侯爵府

arm先返屋企,樓下起碼有百幾人"賞月",嘈到mouth:
愈嚟愈冇記性

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

以前我細過咪又係咁玩,主要係因為無常識,無人理!

大宅

回覆 ChinoB 的帖子

嘩...百幾人...我o個到十二點d人就好似突然間唔見晒咁...

大宅

回覆 stkyo 的帖子

唉..但係見到佢地真係好"牙煙"......個火仲高過佢地....

大宅

BK Milk勳章

引用:頭先係樓下...見到d小朋友...十歲都唔知有

原帖由 Msbabeyanyan 於 12-10-01 發表
頭先係樓下...見到d小朋友...十歲都唔知有未呀....就係到煲爉..
仲要搞到勁大火....咁細過都唔知有咩事o個 ...
唉,係咪要出左事先識得後悔

侯爵府

回覆 Msbabeyanyan 的帖子

arm先點幾,仲有人燒煙花,燒到bang bang聲我本來想講幾百人,又驚講大咗,所以講百幾.仲多人過平時晏晝.
愈嚟愈冇記性

大宅

回覆 ChinoB 的帖子

wa...好多人....一定嘈到爆呀..唔洗訓都得呀...
仲要有煙花...

ChinoB  佢哋再燒,我落去燒佢哋lor柚  發表於 12-10-1 02:56

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Msbabeyanyan 發表於 12-10-1 02:50
回覆 stkyo 的帖子

唉..但係見到佢地真係好"牙煙"......個火仲高過佢地....
你可以去提點下佢,以前我個年代無乜人理,又無常識,所以唔識驚!

大宅

回覆 Msbabeyanyan 的帖子

係佢地後面放炮仗...

公爵府

回覆:依家d小朋友...

以前細個玩過一次,其實唔知有咩好玩

禁止訪問

回覆:依家d小朋友...

首頁

尾頁

跳至