美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:回覆+jumpy+的帖子 醫生,結焦的,+會10月

原帖由 belledog 於 12-10-06 發表
回覆 jumpy 的帖子

醫生,結焦的, 會10月中做,應該做一次就ok,之前做咗test spot,個斑100% 冇咗!所以 ...
Can u pm me the details?

大宅

回覆 belledog 的帖子

can u give me the detail?
I want to reduce the spots by 1-2 times laser....as it is the fastest way.

大宅

回覆 funnychanchan 的帖子

How's the result? It is good?
I received esd ad with this offer too but don know join or not

民房

請問可否pm我資料?我很有興趣!d斑斑煩左我好耐非常感激!!

別墅

可以pm醫生的資料比我嗎

複式洋房

回覆 回覆:belledog的帖子

i want to have in. of the doctor... and how much the package . tks

複式洋房

)妳們在哪區做? CWB
2)醫生/美容院? QH
3)哪種型號?我個隻係有2種混合做,1064同唔知咩
4)做了多少次見到效果? 4次
5)會否結焦? 有
6)完成療程距今有多久? 5個月
7)收費如何? 8800 5 次
8)療程後是否要用指定面霜和防曬用品? 唔洗
9)其他補充<如有> 醫生做,不過收費幾貴,效果係有,我做左7次,淡左50%左右

我都想知邊度平靚正既醫生做,可能之後都想keep住保養!
可否pm我比醫生資料我嗎? 是否$4000一次,謝謝!

大宅

可否PM你個醫生的資料我, 我都想做激光去斑, 唔知邊間邊個醫生好, Thanks!

複式洋房

之前係美容院,做咗6次,唔覺D斑淡咗,但影相出來比較番未做之前又好似真係淡咗少少,但我唔滿意,後來有個朋友介紹係觀塘個皮膚醫生度做,做結焦超勁,兩次已經搞掂曬,早知唔洗洗咁多錢去之前果間美容度做啦.......

yiw  可否PM我資料,THX!  發表於 13-4-17 21:24
hksar1997man  可否俾醫生既資料我呀,我想去斑好耐,但又唔知點做好,麻煩你!
Thank you  發表於 13-4-17 19:23
BEACHLADY  Can u pm me kwun tong dr info pls?  發表於 12-11-30 22:21

男爵府

Can you please also send me the Dr. details. Wanna know if it is ok for 荷爾蒙斑

複式洋房

回覆:Monalisaj 的帖子

係佐敦做,可以做1064、碳粉、起斑,每做一項都只係收$500,因為佢地不用買療程,係逐次收錢的!如果做起斑的話就會結蕉!做之前美容師都有話我知做完之後返屋企要做保濕mask!美容師做得都細心,比我感覺得好全面,唔係hea打!

大宅

Would you please pm the doctor information to me?

Thanks
Kan

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:回覆+jumpy+的帖子 打咗喇,而家D焦甩咗9

原帖由 belledog 於 12-10-22 發表

打咗喇,而家D焦甩咗9成,打咗的位置都冇咗斑喇,甩嘅時候好緊張,見到皮膚白雪雪真係 ...
$4000 係一次?

大宅

回覆:jumpy 的帖子

醫生,3800, 结焦,2次攪惦,但要等它慢熳退印!做了3個月退晒了!

伯爵府

Would you please give me the doctor details. Thanks.

大宅

回覆:happydaughter 的帖子

可否pm me tel no.

大宅

打咗喇,而家D焦甩咗9成,打咗的位置都冇咗斑喇,甩嘅時候好緊張,見到皮膚白雪雪真係 ...
可否pm me tel no

珍珠宮

環保接龍勳章

可以pm埋醫生資料給我嗎?謝謝!

大家好,我是子悠~~

複式洋房

回覆:想做激光去斑,請幫忙!

1)九龍區
2)美容院
3)1064
4)4次
5)準備做結焦
6)每次做每次俾錢,無一定次數
7)500蚊一次,逐次俾
8)沒有指定防晒
9)目前覺得佢無揸流達,以前試過打好快

大宅

回覆:belledog 的帖子

Please pm me the details!Thanks~

首頁

尾頁

跳至