派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

想找2小時生日會攝影師,有沒有好介紹?

禁止訪問

侯爵府

回覆:peggyau 的帖子

我之前個$600/3小時 有埋dvd video

別墅

回覆:想找2小時生日會攝影師,有沒有好介紹?

我用過一個都好好,又平又nice,$500咋,可影相或video,包封面design,他叫samuel

大宅

引用:我已回覆你希望幫到你 +

原帖由 chinglong_mama 於 12-10-16 發表
我已回覆你希望幫到你
多謝你嘅回覆
攝影師Samuel已回覆我,佢有禮貌地問晒我日期、時間、地點後都話ok,仲問我攞詳細地址,但我一問係咪$500後佢就突然話無期雖然有say sorry,但不禁令人懷疑係價錢嘅問題。。。希望佢真係睇漏眼啦!

時光會逼你這副萬金之軀
競逐世上各樣乜乜之最
你若決定要做最尾一名絕對允許
人生這可怕的染缸有所有污垢要面對
人轉眼將會大個女

別墅

引用:Quote:原帖由+chinglong_mama+於+12-10-16+

原帖由 maggie_chung 於 12-10-16 發表
多謝你嘅回覆
攝影師Samuel已回覆我,佢有禮貌地問晒我日期、時間、地點後都話ok,仲問我攞詳細地址 ...
已我所知,當我介紹比其他媽媽時,不論時間和地方,都只收$500,而且d媽媽用完後都好多謝我介紹左個敢好的攝影師給他,仲讚他好落力,之後比左好多靚相比佢地。不過,我諗他可能一時看錯左,他十月開始可能好忙幫人影結婚相,別怪他。他吾好我都費事介紹比大家,話曬自己都有小朋友,都想留個美好回憶。

大宅

引用:Quote:原帖由+maggie_chung+於+12-10-16+發

原帖由 chinglong_mama 於 12-10-16 發表
已我所知,當我介紹比其他媽媽時,不論時間和地方,都只收$500,而且d媽媽用完後都好多謝我介紹左個敢好的 ...
我明白你嘅好意,亦多謝你嘅分享,希望呢次只係個別事件

時光會逼你這副萬金之軀
競逐世上各樣乜乜之最
你若決定要做最尾一名絕對允許
人生這可怕的染缸有所有污垢要面對
人轉眼將會大個女

男爵府

回覆:maggie_chung 的帖子

所以介紹攝影師,我都係第一樣就係問要拍攝既日期先,如果無期的話,之後既嘢就唔駛問啦

首頁

尾頁

跳至