自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 【王子變青蛙】續帖

August

錫晒你啦!連我地d關係都加埋.

may/qq/貓大姐/六合彩....
想去台灣�機場接機以表支持明哥 你們很捧呢?
我就no way 啦!
隻佬知道,以後明哥唔可能入屋啦:-(

August2005 寫道:
Mission completed. 看看是否滿意?

[quote]
maytmchan 寫道:
嘻嘻, 加番我地d 關係好d喎, 我係正印情人
[/quote]

侯爵府

呢個方法好喎!
August2005 寫道:
mark six

妳的吻好sweet喔. 謝謝.

我覺得帶同一個天使般可愛的小女孩比較有機會接近阿明. 相信我吧.

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

all

你地攪到我都想見明道一面兼同佢影相呀.
你地係咪去呀????
想問明道是不是剛出到呢???
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

男爵府

好媽媽勳章

小甜 寫道:
lsyc:有網址就得,但我自已存就唔得,試過,唔得 :-( :-( ,可否解釋多些!thank!
簽名檔不同於大頭照, 大頭照可以從自己電腦upload上bk係統, 但簽名檔一定要張圖先存在网上, 然后用該网址貼在簽名檔裡.... (希望我沒有誤會你的問題.....)

300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

子爵府

This one very funny~

完全HAPPY之王子变青蛙PARTY part 1 to part 6

珍珠宮

我今日晏晝點都留唔到言...
激死...
上黎時見到紹偉新聞...簡直心情一沉la!!!!!!!
:-( 希望不是真的~不要被放遂ar!

我女女鍾意明道ga!~
我話帶佢去見佢,我話要鍚佢一啖ga wo!我女話下次先la!
wa ha ha~
如果大家打算去接機,大家預計會好辛苦ga!
我試過接言承旭機...wa.......超辛苦~
不停走ar走....又怕比人影到...真係好似傻婆咁ga!
今次我打算去function咋~
睇下收唔收到風佢地去邊度攪la!~

複式洋房

嘩~~~
好正呀, 咁多好片睇, 多謝分享

大宅

嘩! 真唔好意思, 我呢個愛人咁遲先報到.

好羨慕台灣粉絲, 可以去睇明道concert, 去台灣, 我就唔使諗, 反而30號嚟香港仲有d機, 如果真係可以, 大家一齊見都唔錯, 有個伴.

我都好想同明道影相, 不過, 千祈唔好係電視比其他人見到我, 特別係我老公, 唔係就實比佢 , 仲要比佢話我你幾大, 仲好似班靚妹咁追偶像. 男人同女人真係唔同, 男人到呢個階段, 真係無咩偶像; 唉! 但女人就唔一樣, 雖然人大咗, 但有時心景仲好想好似以前靚妹咁, 迷吓偶像, 發吓白日夢 (同明道談談戀愛), 就因為係c9, 明知現實無法實現, 幻想吓迷戀吓都好開心!

August,

辛苦哂你, 幫我哋班'蛙婦'繼續沉淪下去, 報到的人越黎越多,好開心, 好熱鬧啊!

BoBoCute,

真係好好笑, 紹偉d昆蟲真係好嘔心, 尤其口到跌落嚟個隻, 喬恩都好大犠牲, 試問有幾多個靚女藝人肯咁醜化自己. 香港個 '呀好' 都無得比.

複式洋房

大家好
我又係一個不能自拔既蛙迷
d兩日一有時間就上網睇片段,
連我老公都話個老婆被人搶咗去
我想問大家,
183club30號來港, 會唔會有簽名會呢
如果有, 我想買佢隻原聲大碟, 順便簽名啊
我從未試過咁迷明星, 死啦, 中毒咁深, 冇得救
請知情人士提供他們的行程表

別墅

大家好. 我也來報到.

你知道嗎, 王子變青蛙係我第一套睇既劇集. 依家都有睇其他劇集, 還是覺得這套最好睇. 明道又越睇越靚仔, 又鬼死咁可愛.

我呢個C9都仲哂毒.

我想問有咩新聞說王紹偉?

民房

Hi, 我呢位c9又想加入呀. 我都係中晒毒呀. 我睇"王子"睇左4次咁多啦.

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

迪迪洛洛媽媽,
我睇完BoBoCute post出黎個條片, 我真係笑到收唔到聲 (好彩係lunch時睇.. )

紹偉真係冇得頂, 扮到好似乞丐咁.. 背部既昆蟲, 仲話要拎舊C 餅黎食, 又要扮成 傻傻地既亞伯.. 好好笑.. :lol: :lol: [quote]
迪迪洛洛媽媽 寫道:

BoBoCute,

真係好好笑, 紹偉d昆蟲真係好嘔心, 尤其口到跌落
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

侯爵府

各位蛙婦早!

其實明道出道好幾年啦.
但我們只是因”王子”才發現他吧!

JoJo
我昨晚都睇左BoBoCute post出黎個條片,真係笑死我

冰極 寫道:
all

你地攪到我都想見明道一面兼同佢影相呀.
你地係咪去呀????
想問明道是不是剛出到呢???

洋房

十,
早呀.

冰極,
讓我補充一下. 明道2002年正式入行, 請按我放在首頁的連結, 讓他親自告訴你吧.
我走了以後妳會很想念我嗎?我應該會很想念妳的! [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126874276437.gif[/img] [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126885500953.gif[/img]

侯爵府

你也早啦!
我們這裡越來越熱鬧!

洋房

十,
是呀. 愈熱鬧愈高興.

姊妹們,
我會不時更新放於首頁的連結,不要錯過呀.
我走了以後妳會很想念我嗎?我應該會很想念妳的! [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126874276437.gif[/img] [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126885500953.gif[/img]

洋房

那條新聞放了在原帖, 要看, Click Here.

moonsay2001 寫道:
我想問有咩新聞說王紹偉?

大宅

AUGUST,

早呀, 我尋晚同老公講183個concert, 佢話佢攞唔到假,咁我話如果bk d 媽咪組團去睇, 我問佢俾唔俾我去, 佢話由得我 , 但後來又話走去台灣睇演唱會, 成班傻c9

洋房

MAY,

真替妳高興, 因為妳嫁了一個絕世好老公. 那妳現在可以好好計劃一下咯. :mrgreen: 跟 ryanma & mark six 商量一下?

"但後來又話走去台灣睇演唱會, 成班傻c9 " - 換了原來的我, 一定也會這樣說.

男爵府

各位主妺, 早呀

一入黎見到咁多新粉c, 好 歡迎 歡迎

may
你隻老真係好, 我諗我唔能夠同你

首頁

尾頁

跳至