烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人真是不太接受到大火牛,所以剛剛淘左部P仔大陸版麵包機!到貨再分享。
我之前淘過小飾物和孕婦裝,經驗不錯。今次淘電器有D risky,但自問好怕隻大火牛,所以不想買台、日版。我工作很忙,不需要太多功能,簡簡單單,有新鮮麵包吃已心足了!
我今早致電信興問,他說短期內不會引入麵包機到香港。他自己都有學整麵包,他都想有,但公司沒有公佈會咁做。

大宅

回覆:PPyeung 的帖子

約1000人仔,未計貨運,計埋係HK$1400左右。

翡翠宮

大廚勳章

PPyeung 發表於 12-10-27 13:52
本人真是不太接受到大火牛,所以剛剛淘左部P仔大陸版麵包機!到貨再分享。
我之前淘過小飾物和孕婦裝,經驗 ...
係............ 出面傳得好利害話會引入 P104 喎

翡翠宮

大廚勳章

PPyeung 發表於 12-10-27 13:54
約1000人仔,未計貨運,計埋係HK$1400左右。
各取所需,無乜要求的話, p104 功能已足夠架喇,歡迎你即將加入p仔大家庭
日後如有問題,你可以去呢度討論架:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5980110&extra=page%3D1&page=166

珍珠宮

引用:本人真是不太接受到大火牛,所以剛剛淘左部

原帖由 PPyeung 於 12-10-27 發表
之前有人試過send email問而書面答覆話好快有

複式洋房

引用:Quote:本人真是不太接受到大火牛,所以剛剛

原帖由 吉蒂小豬 於 12-10-27 發表
之前有人試過send email問而書面答覆話好快有
我都問過,香港年尾會有麵包機賣

大宅

回覆:Karajan8 的帖子

算啦!我都俾左$,早買早享受,況且有行貨都可能貴d

大宅

回覆:Karajan8 的帖子

個職員呃我無著數,不過我都淘左了,等貨到

大宅

回覆:tp168 的帖子

Thx!我是麵包機及烹飪新手

侯爵府

大宅

引用:本人真是不太接受到大火牛,所以剛剛淘左部

原帖由 PPyeung 於 12-10-27 發表
我今曰都淘左呀!明天應該有貨

伯爵府

回覆:pmgirl320 的帖子

可唔可以影張相post上黎
P104係咪樣?

珍珠宮

引用:可唔可以影張相post上黎 P104係咪樣? +

原帖由 cheapbombom 於 12-10-28 發表
可唔可以影張相post上黎
P104係咪樣?
http://home.panasonic.cn/bakery/SD-P104/

大宅

引用:Quote:原帖由+PPyeung+於+12-10-27+發表本

原帖由 pmgirl320 於 12-10-27 發表
我今曰都淘左呀!明天應該有貨

複式洋房

PPyeung 發表於 12-10-27 13:52
請問係邊間店淘?可否分享該淘店URL? 謝謝

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我同信興嘅職員confirm左,
下個月中會有SD-P104賣,
價錢HK$1980.

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

大宅

畀面勳章

pmgirl320 發表於 12-11-1 12:21

請問有沒有可靠商戶條LINK?唔該!

首頁

尾頁

跳至