派對情報

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

公主造型生日蛋榚

請開問邊到買到呢?
:-D :-D :-D

大宅

Re: 公主造型生日蛋榚

聽講係:
(1)太子貴族
(2)kiwi sweets
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

公爵府

畀面勳章

唔知有無白雪公主/灰姑娘做型呢, 囡囡好想要.

別墅

我都搵緊princess公仔嘅birthday cake, 囡囡勁鐘意princess, 煩請報料

子爵府

我呢個響貴族訂呀! 簽名相o個個......立體仲有兩間:
http://www.cake2.com/chinese/cakegallery/3dcake/cakegallery.php

http://www.completedeelite.com/cakes/portfolio_birthdaytheme.htm
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

禁止訪問

子爵府

accl>>公主係jam/ 白色係cream...不過呢個係最唔靚o個個, 因為cinderalla太多藍色....不過阿女話要就算啦. ariel 同snow white 呢d 平面都靚好多, 因為多color.....我係響d 網站睇d 人話呢間d 旦糕都好食我至訂, 唔係得個樣又唔好食就唔係咁好.

反而e 家唔太鍾意立體旦糕, 好似o羅o左個公仔出來就無意思, 變得好普通咁....
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

Jennie ,

請問要去到先有相睇, 定係可以上網睇.

子爵府

WINGKIU>>係呀, 要落shop 睇, 不過佢有好多款, 若果你有心水o既旦糕樣, 而有相 or color printing, 可以叫佢照做呀! 我呢個都係, 因為我睇相搵唔o岩心水, 咁佢就搵佢籠低d 書仔有咩款, 咁我揀o左呢個.....不過你要預多少少時間, 立體o個d 要1星期, 新款平面佢地要3-4日前訂. 我呢個平面係$160/磅(mango flavour)....初時訂都心驚驚唔知好唔好食, 咁d 朋友試o左話好味, 我至敢post 上來咋.

wingkiu 寫道:
Jennie ,

請問要去到先有相睇, 定係可以上網睇.

複式洋房

多謝大家的公主蛋榚資料.
:-D :-D :-D

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

公爵府

畀面勳章

別墅

複式洋房

請問有冇店鋪及其他分店的地址?
snoopymummy 寫道:
聽講係:
(1)太子貴族
(2)kiwi sweets

大宅

Sweet Secrets!!! Very yummy!!!!

http://www.sweetsecrets.com.hk/cakes/girl.htm

Pretty Princess Petite Prince

首頁

尾頁

跳至