親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

找不到官網,又話開左,jm們知點去嗎?

大宅

回覆:Legoland點去hello kitty town?

Try looking at this
www.playtime.com.my
For hello kitty town

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都想知

侯爵府

forever132 發表於 12-11-5 10:19
Try looking at this
www.playtime.com.my
For hello kitty town

THANK YOU AR, 知唔知位置近唔近lego land?

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

KSL有無人住過?新山可玩二天,唸住stay一晚。請問係新加坡點去KSL?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:KSL有無人住過?新山可玩二天,唸住stay一

原帖由 Minatabo03 於 12-11-05 發表
KSL有無人住過?新山可玩二天,唸住stay一晚。請問係新加坡點去KSL?
我近日爬文 ~ 可 book Ksl car pick up rm$200 for 5-6 人,另外 Singapore flyer 有巴士去 Johor !!

好多 jm share 佢地遊記,係呢幾版 check 下好多正料

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Minatabo03+於+12-11-05+發表

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-05 發表
我近日爬文 ~ 可 book Ksl car pick up rm$200 for 5-6 人,另外 Singapore flyer 有巴士去 Johor !!

好多 ...
我爬左好多了,flyer得一班車,我未落機唸緊方法由Singapore機場直接去KSL

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+12-11-05

原帖由 Minatabo03 於 12-11-05 發表
我爬左好多了,flyer得一班車,我未落機唸緊方法由Singapore機場直接去KSL

...
包車 Ksl hotel rm $200 or Taiwan blog ~ SG 60 or 80

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我出左 email ask Ksl re-cfm rm $200 ..... Waiting for their reply

侯爵府

有無jm去左hello kitty town? 入樓上jm比個website仲有Barney, 是同一個地方嗎?

侯爵府

引用:我出左+email+ask+Ksl+re-cfm+rm+$200+....

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-05 發表
我出左 email ask Ksl re-cfm rm $200 ..... Waiting for their reply
比十個like你!你都唸住咁樣玩?

侯爵府

引用:我出左+email+ask+Ksl+re-cfm+rm+$200+....

我今日中午都send email 問左在Singapore市中心點去(not from airport), 但他們未覆

子爵府

醒目開學勳章

我問咗singapore機場去KSL HOTEL, 佢地收RM$200/車, 如果咁啱有6人就好抵! 
我只有2大2小, 一樣比RM$200! 

子爵府

醒目開學勳章

我仲JOIN咗佢地HOTEL既LEGOLAND PACKAGE! 酒店房+LEGOLAND TICKET+接送. 

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 00:02
比十個like你!你都唸住咁樣玩?
係呀, 我先係新山個邊住幾日去 legoland , hello kitty land ...... 之後係 singapore 玩多 3 日半 ..... 而家揀埋 hotel 就安樂哂 lur !
我係初二至初五係 singapore , 唔 g 會唔會超多人呢 mouth:mouth:

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Imagist 發表於 12-11-6 00:21
我仲JOIN咗佢地HOTEL既LEGOLAND PACKAGE! 酒店房+LEGOLAND TICK ...
係未 johor 既 ksl 呀 ? 我見佢 packages 到 12/31 ..... 你幾時出發呀 ??? 住幾多晚 ksl 呀 ??

Imagist  係呀! 我25/12住2晚呀!  發表於 12-11-6 01:02

侯爵府

引用:我問咗singapore機場去KSL+HOTEL,+佢地收RM

原帖由 Imagist 於 12-11-06 發表
我問咗singapore機場去KSL HOTEL, 佢地收RM$200/車, 如果咁啱有6人就好抵! 
我只有2大2小, 一樣比RM$200 ...
我2大1小喳

Imagist  妳幾時去?  發表於 12-11-6 01:03

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Imagist 發表於 12-11-6 00:20
我只有2大2小, 一樣比RM$200 ...
係呀, 我都打算 book 呢個 .... 唔水又大又細一拖 2 lung 甘麻 ..... 之前想出 downtown 轉車 ..... 而家唔水 lur

Imagist  如果只係大人就轉車沒有所謂, 依家有小朋友同行, 都係POINT TO POINT好D!  發表於 12-11-6 01:04

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+00:02+比

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-06 發表
係呀, 我先係新山個邊住幾日去 legoland , hello kitty land ...... 之後係 singapore 玩多 3 日半 ..... ...
IC, 我反而擔心d舖頭關哂門佢地都好似會過年,是嗎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 00:55
我2大1小喳

多唔多野先 ? 唔多真係可以度度出去坐巴士 ..... 不過我怕比人 e e 哦哦, rm $ 200 豪比佢好過

首頁
12345...6

尾頁

跳至