親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:今日KSL嘅M小姐覆我啦: 如七座位車或私家

原帖由 zigzag 於 12-11-09 發表
今日KSL嘅M小姐覆我啦:
如七座位車或私家車包車由新加坡過新山或回程,都唔駛落車攞埋行李排隊過關,RM200 ...
Is that only book thru ksl? Coz it seem very cheap , only 290 RM for one transfer from Singapore to Johor? I quoted some company it cost like 220 sGD for one way!!!!

男爵府

請問有冇人已經經電郵訂了KSL既車去新加坡接呢?
我重未收到佢既回覆, 担心中
訂房時已從信用咭扣數, 咁訂車接送要唔要扣錢先呢?

大宅

KSL搭紅的到Legoland 要RM26.-
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

KSL酒店旁夜市逢星期一營業,好多地道小食

;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

瑪瑙宮

好媽媽勳章

TIKTIKMA 發表於 12-11-9 15:41

多謝你既分享, super super 正 !!!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

TIKTIKMA 發表於 12-11-9 15:37
KSL搭紅的到Legoland 要RM26.-

甘仲抵 d .... KSL 有寫可以安排 SHUTTLE BUS 大人 $ 20 , 小朋友 $ 10 / 位去 .... 不過有固定時間限制班次 ........... red taxi 甘平 , 真係到時唔水跟佢地 ...... 坐 taxi 出入仲彈性 !!

多謝哂你呀

侯爵府

引用:KSL酒店旁夜市逢星期一營業,好多地道小食

原帖由 TIKTIKMA 於 12-11-09 發表
thx

大宅

引用:Quote:原帖由+zigzag+於+12-11-09+發表今日

原帖由 forever132 於 12-11-09 發表
Is that only book thru ksl? Coz it seem very cheap , only 290 RM for one transfer from Singapore to ...
Forever123,
請問你可唔可以share包車的information 俾我?

珍珠宮

BK Milk勳章

正!!

別墅

回覆:forever132 的帖子

forever132,
你講得啱,我quote過另一D新加坡包車公司,佢地D收費真係好甘:
Chinese New Year Period Transportation Charges:

- from Singapore Changi Airport to JB KSL Resort - SGD250
- from JB KSL Resort to Singapore - SGD250

*SGD20 surcharge apply for SG entrance fee from 2am-5pm

別墅

回覆:zigzag 的帖子

由於見好多網友喺星馬都無乜包車經驗,驚搵出面嘅包車公司有風險,例如no show或臨時加價等,所以都係直接搵番KSL攪,起碼有個中間人負責嘛!
KSL個M小姐cc我,話將我嘅booking交俾相關嘅team follow up,但未有回覆!

別墅

回覆:zigzag 的帖子

http://www.toysrus.com.sg/images/Poster/LEGOLAND-Malaysia-E-Voucher.pdf

新加坡玩具反斗城有Legoland門票7折coupon download,加埋自己打的去,一定抵過買KSL套票

瑪瑙宮

好媽媽勳章

zigzag 發表於 12-11-9 23:07
http://www.toysrus.com.sg/images/Poster/LEGOLAND-Malaysia-E-Voucher.pdf

新加坡玩具反斗城有Legoland ...

yeah yeah ..... 甘真係平好多甘呢

珍珠宮

BK Milk勳章

我酒店門票都會分開,再由酒店打的去Legoland, 尋日打去話尋日會覆返個confirmation俾我,但到今日都仲未有!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-10 00:22
我酒店門票都會分開,再由酒店打的去Legoland, 尋日打去話尋日會覆返個confirmation俾我,但到今日都仲未 ...
我酒店 book 左, 門票你會同 hotel 買, 定到時拎 coupon 去買 7 折呀 ???
book 車 RM $ 200 由機場番 KSL 你 BOOK 左未呀 ??

珍珠宮

BK Milk勳章

而家房個confirmation都未俾我,門票應該用7折,但要附近日子睇下仲有無平d,上次打去都仲係話RM200一程,我等房confirm左先訂車,因為都係明年7月。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-10 00:48
而家房個confirmation都未俾我,門票應該用7折,但要附近日子睇下仲有無平d,上次打去都仲係話RM200一程, ...
oic 你 7 月既, 真係唔水急 .... 其實 KSL 我係你都唔 BOOK 住, 公主碼頭有新酒店會開 .... 我係你會等一陣先 ..... 我係 2 月去都係 9 月先 BOOK KSL , 呢 2 日會 BOOK 埋 RM $ 200 既車 ..... 希望一切順利啦

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

係呀,之後有新酒店,可能仲方便架!我二個星期後出發都係前幾日攪掂個package, 車都未book

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-10 01:39
係呀,之後有新酒店,可能仲方便架!我二個星期後出發都係前幾日攪掂個package, 車都未book

...

你最快出發 , 玩開心 D , 到時等你報料比我地 ...... enjoy yr trip

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ccyin 發表於 12-11-10 00:48
而家房個confirmation都未俾我,門票應該用7折,但要附近日子睇下仲有無平d,上次打去都仲係話RM200一程, ...

HI, 想問ksl book房係咪即過數 or 只用credit card guarantee? 有無cancellation policy?
明天會更好~~

首頁

尾頁

跳至