親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

LongRyan 發表於 12-11-10 09:24
HI, 想問ksl book房係咪即過數 or 只用credit card guarantee? 有無cancellation policy? ...

BOOK 左就要 FULL PAYMENT, 無得 cancel , 無 refund

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-10 10:46
BOOK 左就要 FULL PAYMENT, 無得 cancel , 無 refund

咁我easter依家book好似早左d........
明天會更好~~

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

有無人去過個outlet?得唔得?值唔值得去?

大宅

vitokwan 發表於 12-11-9 19:05
Forever123,
請問你可唔可以share包車的information 俾我?
I sent you a PM. plz check!

大宅

zigzag 發表於 12-11-9 22:56
forever132,
你講得啱,我quote過另一D新加坡包車公司,佢地D收費真係好甘:
Chinese New Year Period Tra ...
I got quoted for Jan 2013 and max for 8ppl, seem slightly cheaper
1-way transfer from Spore to Legoland or vice versa : SGD$165 per transfer (weekend or Public Holiday

But still quite $$$$$$

大宅

LongRyan 發表於 [url=tel:12-11-10 09]12-11-10 09[/url]:24
HI, 想問ksl book房係咪即過數 or 只用credit card guarantee? 有無cancellation policy? ...

;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

我用email book KSL 完全無比任何deposit, 只係收到email confirmation.
去到check in 時仲講想cut 1日,酒店職員話無問題。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

TIKTIKMA 發表於 12-11-10 19:23
我用email book KSL 完全無比任何deposit, 只係收到email confirmation.
去到check in 時仲講想cut 1日,酒 ...
我 9/30 book 2 月 .... 當晚即係過數 lur
無你甘正

係呢, 想問你住 oasia hotel 好嗎 ? 酒店如何 ?? 唔該哂你先

大宅

睇你筆直啦!

大宅

有冇人試過真係由HELLO KITTY LAND 去LEGOLAND? WEBSITE話10分鐘車程,是真的嘛? 如果自己坐的士去,是否安全?同埋易唔易截車?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

TIKTIKMA 發表於 12-11-10 19:23
去到check in 時仲講想cut 1日,酒 ...

咁好!! 等我試下book睇下會唔會問叫我比錢先~
明天會更好~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:TIKTIKMA+發表於+12-11-10+19:23+我

原帖由 LongRyan 於 12-11-14 發表
咁好!! 等我試下book睇下會唔會問叫我比錢先~
快 D try try 再 update 我地 la

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:今日KSL嘅M小姐覆我啦: 如七座位車或私家

原帖由 zigzag 於 12-11-09 發表
今日KSL嘅M小姐覆我啦:
如七座位車或私家車包車由新加坡過新山或回程,都唔駛落車攞埋行李排隊過關,RM200 ...
KSL ~ 2013\' 包車報價仲未出

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-22 23:51
KSL ~ 2013\' 包車報價仲未出

我agent 明天覆我包車來回新山星加玻幾多錢. 我知道再上來報料.

睇你地d message, 我或者都係叫agent 幫我買 ksl room + legoland ticket + transportation 好了. 好似都幾好.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

moonychan 發表於 12-11-23 00:16
我agent 明天覆我包車來回新山星加玻幾多錢. 我知道再上來報料.
甘佢會點收你 $$ ...... 會 up charges 嗎 ???
你自己買平 d wor ...... ksl 我係佢 web book rm $ 250-270 / 晚, 3 晚加埋 hk $ 19xx 左右 ...... 如佢收你 up charges ..... 不如自己 book

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-23 00:39
甘佢會點收你 $$ ...... 會 up charges 嗎 ???
你自己買平 d wor ...... ksl 我係佢 web book rm $ 250-27 ...

一切等明天, 問清楚佢做左未. KSL 佢應該未幫我BOOK, 因為佢問我要唔要埋LEGO TICKET, 我仲懶醒話我要CHECK 下點買先平.

如佢未幫我攪HOTEL, 都可以自己攪

珍珠宮

BK Milk勳章

Agent 當然會有得賺,因為同酒店有contract架嘛

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

我而家身處KSL, 今天去完kitty town,去程叫酒店叫的士,RM50, 藍的好似貴d!
Kitty town好玩,新,週圍無野,分三層,玩完叫的士車我們去city square, 司機知我們旅遊,問係唔係想去大mall?之後車左我們去一個超大新mall, 名後補,我要問我老公,我都唔記得

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我而家身處KSL,+今天去完kitty+town,去程叫

原帖由 Minatabo03 於 12-11-23 發表
我而家身處KSL, 今天去完kitty town,去程叫酒店叫的士,RM50, 藍的好似貴d!
Kitty town好玩,新,週圍無野 ...
多謝你報料呀,Ksl 正唔正呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-10 00:48
而家房個confirmation都未俾我,門票應該用7折,但要附近日子睇下仲有無平d,上次打去都仲係話RM200一程, ...

係呢, 你有無 save 起 7 折個條 link 呀 ? 我 print 左出黎無 keep 起

首頁

尾頁

跳至