親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-23 03:35
係呢, 你有無 save 起 7 折個條 link 呀 ? 我 print 左出黎無 keep 起

搵到喇!!!

http://www.toysrus.com.sg/images/Poster/LEGOLAND-Malaysia-E-Voucher.pdf

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-11-23+03

原帖由 ccyin 於 12-11-23 發表
搵到喇!!!
Thank u so so so much

男爵府

睇咗咁多, 我都想同大家分享些少資料
我上個月都book咗KSL, 平均HK$600/晚(包早餐)
我都見佢有Legoland package, 但我係下年3月去所以買唔到,
不過我見佢都要馬紙$8xx一晚其實計落分開買重平

如果未買機票同酒店可以睇下星航, 我見佢最近出咗個package
係住新山, 重包機場接送去酒店及legoland 門票交通

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ww08423 發表於 12-11-23 11:19
睇咗咁多, 我都想同大家分享些少資料
我上個月都book咗KSL, 平均HK$600/晚(包早餐)
我都見佢有Legoland pac ...

甘你 book KSL 又平 WOR ?? 都係 KSLWEB 上面 BOOK 嗎 ??
我 9/30 係 ksl web BOOK RM $ 748.20 for 3 nights credit card 比 $$ , 上個月收
單都要 hk $ 1934.46 , 為番要 $ 645 一晚, 仲有我自己烏 sir sir 都無為意
包唔包 bf !!

我一陣 send email 去問問先

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-11-23 11:32
甘你 book KSL 又平 WOR ?? 都係 KSLWEB 上面 BOOK 嗎 ??
我 9/30 係 ksl web BOOK RM $ 748.20 ...

yes! 我直接同酒店訂, 銀行過數係hk$1880.79 for 3 nights

男爵府

不過你係新年去, 而我係復活假前
你都係貴我少少, 我覺得你平d

我記得我訂時係包早餐, 不過宜家訂要比馬紙$60一晚變相加咗價

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ww08423 發表於 12-11-23 12:06
yes! 我直接同酒店訂, 銀行過數係hk$1880.79 for 3 nights

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ww08423 發表於 12-11-23 12:11

係呀 , 其實呢間如果真係 5 STARS 仲有 $ 6XX 包 BF 真係抵 .... 我之前 9 月中有次入去 see see , CLICK 入去見過仲平即 book ..... 為番 $ 15xx 3 晚 tim , 不過個次 credit card 比唔到 $$ ..... 拖下拖下 9 月尾 book 又貴番 $ 19xx !!

佢近日又小小甘加左價, 我估 legoland 開左, 佢地真係多左人去 ..... 會越黎越貴 lor

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ww08423 發表於 12-11-23 12:11

剛有 JM send pm 比我, KSL 又加左價甘呢 :

佢又係 CHINESE NEW YEAR 去 ..... 而家要 $ 377

Breakfast rm60, taxes rm52, rm377 per night finally, do you know the breakfast rm60 係包幾人?

rm$ 60 包幾多人架呢 ???

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-11-23 12:35
剛有 JM send pm 比我, KSL 又加左價甘呢 :

佢係每日收rm$60應該至少二位

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-11-23 12:24
係呀 , 其實呢間如果真係 5 STARS 仲有 $ 6XX 包 BF 真係抵 .... 我之前 9 月中有次入去 see see , CLICK ...
我見星航package 話佢祇係4stars

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-11-23+12

原帖由 ww08423 於 12-11-23 發表
我見星航package 話佢祇係4stars
甘呀,可能係架 !!! 不過暫時好似最是正係佢

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ww08423+於+12-11-23+發表我

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-23 發表
甘呀,可能係架 !!! 不過暫時好似最是正係佢
今晚第三晚KSL,真係見仁見智, 只可以說比幾錢,收返幾錢咁囉!人多,房多,食早餐超多人,出入算方便!check in用了45mins, 因得一個人做嘢

珍珠宮

BK Milk勳章

今日又打去酒店吹個hotel confirmation,等左成個月,真激氣

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+12-11-23

原帖由 Minatabo03 於 12-11-23 發表
今晚第三晚KSL,真係見仁見智, 只可以說比幾錢,收返幾錢咁囉!人多,房多,食早餐超多人,出入算 ...
甘真係未夠班,我仲 book 左 3 nights @ KSL

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Minatabo03+於+12-11-23+發表

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-23 發表
甘真係未夠班,我仲 book 左 3 nights @ KSL
可能呢幾日多旅行團

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+12-11-23

原帖由 Minatabo03 於 12-11-23 發表
可能呢幾日多旅行團
God bless me

首頁

尾頁

跳至