影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

easybring 發表於 12-12-27 15:38
這個假期, 我追到第13集啦...好傷心呀! 而家iphone apps都無得download, 只可以在家時wifi睇. 攪到我搭車 ...

iphone沒有得下載"快手"嗎? 而家很多apps都無得下載!!!

我都哭了很多篇, 素敏真的很投入角色, 劇本真的很真實, 是一部值得欣賞的劇集.

素敏穿婚紗了, 真的很吸引

easybring  呢套劇提醒我不要做痳煩外母/奶奶.  發表於 12-12-31 12:14

公爵府

17及18集中字

http://www.letv.com/ptv/pplay/83209/17.html

http://www.letv.com/ptv/pplay/83209/18.html

公爵府

公爵府

easybring  我鍾意佢長曲髮.  發表於 13-1-3 12:26

公爵府

19及20集中字http://www.wubisheng.cn/html/hanju/2012/3380.html#

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

呢齣開咗嚟睇,唔錯,頗寫實,唔係咩夢幻愛情,依家睇到15,幾對都好睇

公爵府

wyl 發表於 13-1-3 10:12
呢齣開咗嚟睇,唔錯,頗寫實,唔係咩夢幻愛情,依家睇到15,幾對都好睇 ...
我就是覺得很寫實, 我完睇完大結局lu

公爵府

@easybring, yes長髮好睇d,

伯爵府

好媽媽勳章

janeleung 發表於 13-1-3 14:02
我就是覺得很寫實, 我完睇完大結局lu

我仲未睇19&20....weekend開工!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:我們可以結婚嗎 - 鄭素敏, 成俊, 李美淑, 金英光, 韓可露

頭果幾集好多吵鬧場面,好疲。到咗尚鎮律師出現, 就多了愛情。 初初會覺得慧恩的媽很貪, 後來就會俾 奶奶的偽善赫怕,我未睇完,希望後續會比較恩愛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

看完了,結局真是讓我覺得始終都是自己的媽媽最好

首頁

尾頁

跳至