單親天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: *22╭歲以下媽媽。﹏。part 6*

cat,
係囡都好呀!囡仔可以扮靚,生仔大左唔好少埋父母架!囡就唔同啦!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

maggie,

哈哈....緊係女好啦....
不過激死我男朋友至ma.....kee

大宅

cat

唔緊要啦...生仔生女都係自己D仔女.....
所以我覺得真係唔係好大問題...... :-|

至於你男朋友..我都唔知講咩好啦.......
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

大宅

cat,

緊係生女好啦~乖d 呀嗎~
你睇到我地d 仔ga la~
我地呢d 想生女既恨都恨唔到呀~ 唉.........

你男朋友傳統姐~
唔通生女佢就唔要你同個女 ar???
it's impossible~
生仔生女咪又係一樣~樣個女仲好, 買衫平好多~d 男仔choice 小到暈呀, 又貴wo~好似我上次睇到o個套波衫要459呀~女仔就唔同呢, 又平又靚~係咪先??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

仔黎ga......仔黎ga......
如果唔係會羨慕c我ga :-( :-(

大宅

fongfonglover 寫道:

唔好羨慕啦~
你同cat對親家咪得囉~

大宅

nam18 寫道:
[quote]
Blythe_miki 寫道:
hihi all mama

好耐無見呀, 我呢排好 busy, 所以返到屋企都好 支力 喇...so 都無咩心機上黎, 又要打字

everyday 既下午放學後, 我都要同亨亨去學野, today 紅雨, so 唔洗上堂, but 無得補堂 $200 堂呀

亨亨學緊 violin, rightmind maths, rightmind reading, cambridge english exam, LCM speech, trinity drama, phonics, 仲有 ........小小莫札特既音樂班~

我係咪好顛呀.......hahaa....

你係咪傻左????
你個仔會唔會癲左??????? [/quote]

nam,

我諗得好清楚先比亨亨學野 ga, 我要 make sure 佢真係鍾意先交學費, 所以會同佢試堂先. 亨亨真係好開心 ga, 一 d 都唔辛苦呀, 我話 不如唔好去啦, 佢即刻 cry 呀 因為去學野好多朋友仔 ma.. 但係我錢包就慘 d lor.........

試過學芭蕾舞, 亨亨唔 like 佢話要學 hip hop...真係好攪笑, 但要 4歲 先收.

我仲辛苦, 無晒時間....
>>>>>????

大宅

superlover_mak 寫道:
[quote]
Blythe_miki 寫道:
hihi all mama

好耐無見呀, 我呢排好 busy, 所以返到屋企都好 支力 喇...so 都無咩心機上黎, 又要打字

everyday 既下午放學後, 我都要同亨亨去學野, today 紅雨, so 唔洗上堂, but 無得補堂 $200 堂呀

亨亨學緊 violin, rightmind maths, rightmind reading, cambridge english exam, LCM speech, trinity drama, phonics, 仲有 ........小小莫札特既音樂班~

我係咪好顛呀.......hahaa....

嘩, 多得滯@@
邊度學到咁多野ga??
你個仔咪唔使出街玩囉??[/quote]

我個表妹學得仲多呀, 12 樣野.......
我 everyday 都會帶亨亨去 park or club house 玩 30 minutes 架, 就黎 interview 啦, 唔努力邊得喎, 好在亨亨好鍾意返學 & 學野
>>>>>????

大宅

[quote]
fongfonglover 寫道:

唔好羨慕啦~
你同cat對親家咪得囉~ [/quote]

最多我騫騫唔同聖然爭啦...........akakakakak
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

大宅

miki

亨亨真係叻仔!!!!!!!

不過.......最緊要係你真係一個好媽媽......
無哂時間玩......

大宅

CaT

女咪幾好,我同男友都好想生女.
不過係仔.我個仔宜家成日要我抱.好累.
我有日講笑同男友講話遲d生多個女.
我男友話如果包生女一定生.

但係我都係講笑,我一個就夠哂數喇.

大宅

nam,

我軒軒都唔同聖然爭啦~
咁芳芳咪會多左個女囉~

大宅

miki,

亨亨幾時interview ar???
我個仔都好鐘意返嬰兒園, 但我個仔比較怕羞........
第時返學都唔知點算~

男爵府

大宅

gutgut22 寫道:

大宅

nam,

我軒軒都唔同聖然爭啦~
咁芳芳咪會多左個女囉~

哈哈哈哈哈哈.....
咁我地都要同軒軒同騫騫搵返個女朋友仔lu......

大宅

gutgut22 寫道:

子爵府

nam18
特登入嚟揾你架!

大宅

lo8189 寫道:
nam18
特登入嚟揾你架!

kaakkkakakak.......
入黎多d啦你...kaakakak

子爵府

nam18
sure la
nam18 寫道:

kaakkkakakak.......
入黎多d啦你...kaakakak

首頁

尾頁

跳至