跳至

首頁

尾頁

子爵府

朗言第二次造型相片(有時間入黎睇睇丫)

今次係bb cute 影,但係感到被拖時間,
所以影少左兩個造型,而且今次效果較差,
令到我兩公婆都有d 失望。 :cry: :cry:
最失望係影唔到朗言帶浴帽坐係洗碗盤果個造型。:-( :-(

朗言第二次造型相片

子爵府

Re: 朗言第二次造型相片(有時間入來看看丫)

唔好唔開心..你睇下朗言笑得幾開心呀 :mrgreen: 不過d 色就差左d 我諗如果係世然影..可能仲c 得..因為狂扭計..仲要係咁食手指 :tongue:

LongYin 寫道:
今次係bb cute 影,但係感到被拖時間,
所以影少左兩個造型,而且今次效果差,
令到我兩公婆都有d 失望。 :cry: :cry:

朗言第二次造型相片
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

我自己scan 相架咋,所以d 色係差d,
遲d 拎番係鴨蛋果三張相底,我先至一次過拎出去scan 相底,
效果應該會好過我自己scan 相片。

子爵府

下..點scan 相底呀 ?-(
你係邊間度曬

LongYin 寫道:
我自己scan 相架咋,所以d 色係差d,
遲d 拎番係鴨蛋果三張相底,我先至一次過拎出去scan 相底,
效果應該會好過我自己scan 相片。

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

好多曬相舖都有得scan 相底,不過拎去某d studio,
佢地會做埋較色,出黎效果會好好多,
不過就貴好多囉。

翡翠宮

好媽媽勳章

d 相好可愛丫.....
小丑裝又得意, 老夫子又過癮... 我鐘意工人褲跌膊果張, 真係好有童真呀......

你o地影左咁多次... 我一次都未同泡菜影過呀....
好想去影, 不過怕一個人帶佢去, 又扭計o既話, 換衫都用哂 d 時間.....

子爵府

果張工人跌膊相,係我企係個攝影師後面叫佢影架,
如果唔係又無影到架喇

jolo,
咁你可以揀d 計菲林,唔計時間果d 去影囉,
雖然貴少少,不過包保一定影到相丫。

洋房

LY,
影得都ok!!!!郎言笑得好靚好sweet~~~ :
只是拖時間令你
朗言每張都笑到好開心

大宅

都係老夫子最得意 尤其果張一手眼鏡, 一手煙斗..
裝修佬都幾特別

翡翠宮

好媽媽勳章

LY,
有咩好介紹呀.....
我想 O乙水 老公一齊去影....

你依家依間係紅磡果間 ???

子爵府

jolo~
你諗住幾時帶泡菜去影呀?? 我同鴨蛋book 左七月二號一齊影..果間唔知好唔好..如果你等得既話..遲d 話俾你知 :mrgreen:

大宅

鴨蛋又影?? ?-( ?-(
有米..有米..

kathychoi 寫道:
jolo~
你諗住幾時帶泡菜去影呀?? 我同鴨蛋book 左七月二號一齊影..果間唔知好唔好..如果你等得既話..遲d 話俾你知 :mrgreen:

子爵府

jolo,
尼間係長沙灣果頭架,講真,如果你係平日去影就真係好抵,
$390 (50分鐘) + $50 家庭照。
如果你真係去尼間,一定要影洗碗盤佈景果個造型呀,
我地就係影唔到尼個呀。

別墅

朗言爸

唔好嬲 啦,
我覺得呢輯相影得朗言好Q,
張張相都笑到四萬咁真系好好呀,
張張我都好鐘意,
尤其載住老夫子眼鏡流哂口水果張,
真系好搞笑。

子爵府

有佢老豆(我)既遺傳,色色迷樣
yoey 寫道:

真系好搞笑。

翡翠宮

好媽媽勳章

LY,
閒日, 我一個人帶唔到泡菜去 長沙灣咁遠呀....
所以之前考慮緊紅磡果間...... 考考下, 都考慮左成個月未 book ...

翡翠宮

好媽媽勳章

鴨蛋又影......
佢唔認有米都唔得...
你地 2/7 果間, 唔係長沙灣, 又唔係紅磡 ???

kathychoi 寫道:
jolo~

別墅

LongYin 寫道:
有佢老豆(我)既遺傳,色色迷樣 [quote]
yoey 寫道:

真系好搞笑。
[/quote]

老實講你帶眼鏡個樣就好老實,
唔帶眼鏡個樣就真系好色迷迷,
但唔帶眼鏡個樣就後生好多。

別墅

[quote]
LongYin 寫道:
有佢老豆(我)既遺傳,色色迷樣 [quote]

夏天黎緊,
d女b一定著哂吊帶大露背,
你同朗言就發達啦一定大飽眼福。

大宅

LY爸
唔好咁 啦,睇到你地一家d相好sweet呀,ly都笑得好開心,我鐘意老夫子呀,好得意~~
5歲~~

首頁

尾頁

跳至