自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

岩岩發夢見,見到我同C6及2個仔仔生活係牛兒時居住嘅地方(但佢地根本未去過),而我正當想沖涼之際,望入廚房(C6當時係廚房,怇身後個米箱有3隻老鼠,佢想捉,但捉唔到不特止,仲衝咗過黎我呢邊,咁我就嚇醒咗
上網睇,夢見老鼠唔係凶兆,而瘃好驚呀

大宅

回覆:有冇人識解夢?

我唔識解,但問你幾個問題,你研究下。幾隻老鼠邊度嚟嘅呢?老鼠晌米缸係咪預意破財!?你老公捉唔到會唔會係你想佢會阻止到"破財"不特止,仲有"惡化"跡象!?

大宅

但聽人話,發夢好多時相反架,可能預意你住大屋,有衣食呢,
我成曰發夢大把$

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

去download 解夢apps啦

伯爵府

引用:我唔識解,但問你幾個問題,你研究下。幾隻

原帖由 CLF_BB 於 12-12-18 發表
我唔識解,但問你幾個問題,你研究下。幾隻老鼠邊度嚟嘅呢?老鼠晌米缸係咪預意破財!?你老公捉唔到會唔會 ...
一發現已經係米缸啦

伯爵府

引用:但聽人話,發夢好多時相反架,可能預意你住大

原帖由 Iamchung 於 12-12-18 發表
但聽人話,發夢好多時相反架,可能預意你住大屋,有衣食呢,
我成曰發夢大把$

...
咁我之前又真係發好夢,但未好過喎

伯爵府

引用:去download+解夢apps啦

原帖由 km68cheng 於 12-12-18 發表
去download 解夢apps啦
立即去搵

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

夢見老鼠,會樹敵過多。已婚女人夢見手裏托著家養的老鼠,要生孩子。夢見抓老鼠,會交上不誠實的朋友。夢見捕老鼠,會遭到敵人的陰謀暗算。夢見貓捉老鼠,是祥兆,敵人會互相殘殺,兩者俱亡。夢見死老鼠,要交好運。夢見有很多老鼠,失敗將不斷發生。夢見老鼠在自己的住室裏打洞,家裏會遭偷竊。男人夢見老鼠咬自己,災禍會避免。醫生夢見老鼠,住地會出現傳染病。

伯爵府

引用:夢見老鼠,會樹敵過多。已婚女人夢見手裏托

原帖由 fanny3315 於 12-12-18 發表
夢見老鼠,會樹敵過多。已婚女人夢見手裏托著家養的老鼠,要生孩子。夢見抓老鼠,會交上不誠實的朋友。夢見 ...
我就係睇到呢堆字,個心好唔舒服

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kayingivy 發表於 12-12-18 08:30
我就係睇到呢堆字,個心好唔舒服

咁都唔係既,你話你老公捉唔到,可能係代表佢有機會遇到D唔好既朋友,但係唔會同佢深交囉~

首頁

尾頁

跳至