烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

mi.. e 蒸爐 + BO ..C H 廚師機 + airf.. yer + 鵝姐煲 +焗爐 +洗碗機 + 面包機 + capsule 咖啡機 + x夫人/德國佬攪拌機 + 光波爐 + la cru...t 的煲煲礃礃

統統都係呢度d 媽咪講的,

想問: 大家真係買齊晒嗎? 或買左幾多樣? 有錢買但有地方放嗎? 如何安排? 會放在廳嗎? 或大家的廚房有那麼大嗎?

大宅

回覆:Imel 的帖子

我只得其中四樣,都是放在厨房。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:大家有齊嗎?

我得焗爐加煲

珍珠宮

引用:mi..+e+蒸爐+++BO+..C+H+廚師機+++airf..+y

原帖由 Imel 於 13-01-28 發表
mi.. e 蒸爐 + BO ..C H 廚師機 + airf.. yer + 鵝姐煲 +焗爐 +洗碗機 + 面包機 + capsule 咖啡機 + x夫人 ...
有洗碗機,焗爐,面包機,咖啡機,豆漿機,其他都冇

男爵府

引用:mi..+e+蒸爐+++BO+..C+H+廚師機+++airf..+y

原帖由 Imel 於 13-01-28 發表
mi.. e 蒸爐 + BO ..C H 廚師機 + airf.. yer + 鵝姐煲 +焗爐 +洗碗機 + 面包機 + capsule 咖啡機 + x夫人 ...
我原本只得焗爐,今日阿媽比咗都麵包機我,得兩樣咋,對我黎講已經夠用,況且...有地方都無時間搞咁多野啦~

珍珠宮

我得一隻大鐡鑊同焗爐

禁止訪問

子爵府

回覆:Imel 的帖子

我有微波焗爐(好似25公升),雀巢咖啡機,放廚房,光波爐,ecosway 25000轉攪拌機放雜物房

大宅

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

1. 焗爐
2. 廚師機
3. 企鵝咖啡機
4. LC煲煲

大宅

我有麵包機、焗爐、nespresso、x夫人、staub,除staub之外全部放廳,廚房太細擺唔落

伯爵府

咖啡機,焗爐,stand mixer, waffle 機,豆漿機,炸爐,LC,雪糕機 ...

洋房

回覆:pippo7389 的帖子

我有鵝姐煲、咖啡機、攪拌機加焗爐,咖啡機在廳,其它全放廚房

珍珠宮

回覆:大家有齊嗎

你地好勁,我都有焗爐,高速煲,豆漿機,面包機,大座攪拌窄汁機,小型攪拌機,電子燉盅,全部放廚房,另外重有多士爐同微波爐放係灶底。

好好過每一天......

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我有光波爐、電蒸籠、stand mixer、榨汁機、攪拌機、高速煲。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:大家有齊嗎

我有焗爐,微波爐,高速煲,面包機,生鐵鑊,冷熱食物處理器blender, 手提食物處理器hand blender, 小型攪伴器,staub,蒸餾水機,濾水器.......唔用既多士爐……好在除左多士爐,我樣樣都有用…唔系放系到做陳列品

怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

珍珠宮

引用:你地好勁,我都有焗爐,高速煲,豆漿機,面

原帖由 jacquesau 於 13-01-29 發表
你地好勁,我都有焗爐,高速煲,豆漿機,面包機,大座攪拌窄汁機,小型攪拌機,電子燉盅,全部放廚房,另外 ...
其實重想買airflyer同電蒸爐,但廚房真係無位,而家個高速煲都係用果陣先拎出黎。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我有麵包機, 焗爐, 壓力煲, 豆漿機, 真空煲, 都係放係廳, 要用時先攞出黎放餐枱開檀作法

另外當然仲好多煲啦......

珍珠宮

jacquesau 發表於 13-1-29 08:13
你地好勁,我都有焗爐,高速煲,豆漿機,面包機,大座攪拌窄汁機,小型攪拌機,電子燉盅,全部放廚房,另外 ...

小形家電公司陳列部

大宅

回覆:mist320 的帖子

有面包機,俄姐煲,光波爐,樂聲三合一焗爐/微波/蒸爐, 德國佬攪拌機,一大埋煲煲鑊鑊
我都係全部堆廚房

珍珠宮

laiyee888 發表於 13-1-29 12:01
有面包機,俄姐煲,光波爐,樂聲三合一焗爐/微波/蒸爐, 德國佬攪拌機,一大埋煲煲鑊鑊
我都係全部堆廚房
樂聲三合一焗爐/微波/蒸爐

呢個好唔好用?

我想買個電蒸爐, 但miele 太貴了, 想買樂聲的, 不過其實都成5千銀......

首頁

尾頁

跳至