夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

你地点識老公或者另一半架?你地係咪對方既初戀呀?

我同老公係同學,中四同一班但唔會一切玩 後尾去到中七畢業(同一學校)一同個私人飯局,我地就開始 我係佢既初戀所以佢對我好好架,其實佢都算係我初戀 因為中一開始都有人追 (原來佢已同校但大家不相識)不過總係冇FEEL最後都冇個開始只係保持同學關係直到畢業... 依架 希望到以後

侯爵府

Re: 你地点識老公或者另一半架?你地係咪對方既初戀呀?

我周我老公都係大學同學, 個年19了. 佢之前拍過 3次拖, 我之前亦拍過3次拖. 佢係我第一個男人, 亦係最後一個!!!

公爵府

Re: 你地

我同我老公係d fd介紹識架....o個時我約左我d fd出o黎...但我d fd就叫埋我老公....咁咪識左跟住拍拖lor

我同我老公都唔係對方初戀情人

大宅

畀面勳章

我的心肝寶貝, 小魔怪 ^o^

大宅

我同老公 係在佢生日去卡拉OK識, 我識佢個朋友先 所以唔洗記相識紀念日 不過佢唔我既初戀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係一對初拍拖既情侶, 個女仔帶gf , gf 帶我去. 個男仔就帶我老公去.... 識既 :mrgreen:

洋房

我地係做義工識架~ 因為要籌備個活動比d小朋友玩
所以對左佢都好耐..
跟住個活動完左..兩年後就拍拖

佢之前暗戀過一個女仔... 之後先同我拍拖
唔知叫唔叫初戀?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我地係隔離鄰舍,由細識到大,係讀小學二年班個陣我搬走左...跟住有時返去探阿婆(都係住隔離)個陣撞到...大家都無feel,到左有年聖誕,我屋企攪BBQ,佢阿媽有黎,跟住撞番佢...跟住開始傾偈...出街...拍拖...

我同佢先前都拍過一次拖...唔係初戀...

大宅

係中學同學,但係在大學畢業先一起..... 佢係我的初戀

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我係讀書果時識我老公的, 我同佢都係對方既初戀, 之前大家都未拍過拖

男爵府

公司同事,不過唔係初戀!!!

大宅

我老公係我ICQ fd…佢係我的初戀…我唔係佢D初戀…佢之後拍過2次拖!

侯爵府

返工同事,but我係佢初戀,佢唔係我初戀

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同我老公係ICQ識, 佢唔係我初戀情人, 我亦唔係佢初戀情人, 好好彩識到佢

水晶宮

當時巨系上海做也,飛返香港探未婚妻,果班機我座系巨隔離,結果。。。我變左巨而家老婆
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

同班同學~
不過我地f.4先同班~f.5先一齊~
我係我老公既初戀黎ga~
but我老公就唔係我既初戀~

翡翠宮

我同我honey係icq識~~~
我之前拍過一次拖,所以我honey唔係我初戀,但我就係佢初戀,我到依架都成日笑佢成30歲先至學人玩初戀,笑死我

珍珠宮

環保接龍勳章

同bfBBQ識,friend lung friend咁~~ 佢係我初戀,不過我唔係佢初戀~~~
人生本是苦

別墅

果時我剛剛失戀,同個舊同學唱K,咁啱有個溝我嘅同事打電話約我出嚟飲嘢,我見無嘢做,就同個舊同學一齊去囉! 果日我去到,我認得佢係同事但係唔同section,我就問我老公之前係唔係喺XX做,咁就相認咗。(但係果日喺佢身邊有個到今時今日佢都唔認嘅哎吔女朋友),到我哋去Pub飲嘢其間"哎吔女朋友"要走先佢送完佢落去坐車返嚟,佢就問我同佢work 唔work喎?
咁我就講笑佢飛咗條女先啦。后來佢真係無同個女仔一齊,咁我見我又無拖拍,咪試吓囉,點知,----,到最后重結埋婚,加埋2幢"負資產"添。

男爵府

同班同學...大家都吾係初戀...

首頁

尾頁

跳至