親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

想請問有冇jm 住過佢既貝麗套房呢?我諗住一家四口唔知夠住嗎?見佢buy one get one free, 又似又幾平喎

怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

大宅

最平住2晚成1700 (星期一入至星期三走)仲要加15%,我唔覺太平

hudsonchui  唔覺太平  發表於 13-2-27 09:11

男爵府

引用:最平住2晚成1700+(星期一入至星期三走)仲

原帖由 ckscksckscks 於 13-02-22 發表
最平住2晚成1700 (星期一入至星期三走)仲要加15%,我唔覺太平
哦!乜唔算平呀?咁邊間平呀?我一家四口大人…可否介绍一下

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

威尼斯人,呢個價錢係平喇。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

有無相睇, 我都想去!

男爵府

引用:有無相睇,+我都想去!

原帖由 mycosyplace 於 13-02-23 發表
有無相睇, 我都想去!
可以上佢官网睇

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我之前住過~~

你小朋友幾大呀?
你可以揀佢.TWINS BED.. 我覺得.4 人夠住啦~~ 佢張床好大的~~

男爵府

引用:我之前住過~~你小朋友幾大呀?你可以揀佢.TW

原帖由 sweeticandy 於 13-02-25 發表
我之前住過~~

你小朋友幾大呀?
我果d係大朋友黎架啦不过我已經訂左啦!希望唔太差啦…我好少過大海依家唔知變成點囉

大宅

回覆:motherlau 的帖子

我剛剛回來,住twins bed足夠4人瞓,有個大廳。威尼斯人太大我成日行錯路。

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

motherlau 發表於 13-2-25 14:25
我果d係大朋友黎架啦不过我已經訂左啦!希望唔太差啦…我好少過大海依家唔知變成點囉:hap ...

佢TWINS BED 張床真係好大的~ 所以.. 我覺得絕對夠.4 個人住~~

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

是否PRINT 張 CONFRIMATION 去 CHECK IN 就可以架喇?

ccyy2012  yes. 一點check in  發表於 13-3-3 01:53

大宅

夠住!仲有張sofa牀(康泰sales話)

禁止訪問

醒目開學勳章

回覆:澳门威尼斯人

首頁

尾頁

跳至