自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

回覆:好嬲呀! Candy Crush!

130係點玩架,可以教下我麻

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:puicps0614+發表於+13-3-9+08:34+我

大宅

回覆:puicps0614 的帖子

我幾日都連唔到上facebook,攞唔到心心

男爵府

引用:今朝玩level+147,+已經玩咗3日,+都未過到,+

原帖由 DoReMi媽媽 於 13-03-09 發表
今朝玩level 147, 已經玩咗3日, 都未過到, 今朝再接再厲, 好好彩, 俾我過到, 積分亦已爆晒, 應該有3粒星, ...
係玩左3日算少,我玩左呢關兩weeks仲未過到。。。

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我幾日都連唔到上facebook,攞唔到心心 +

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:goosema+發表於+13-3-9+11:03+咁大獲

咁先嬲
努力

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我幾日都連唔到上facebook,攞唔到心心 +

原帖由 Appleapplelee 於 13-03-09 發表
我幾日都連唔到上facebook,攞唔到心心
我得呀你用手機上?試下關電話再開就ok,我有時都會connect唔到

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

男爵府

係咪打果時未連到線

男爵府

147 ~ 我玩咗 7日先過到, 我同d朋友封呢關為"地獄 147"

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:小荻媽咪+發表於+13-3-9+01:12+係咪

應該唔係,如果爆咗,啲魚唔會游出嚟
我原來都玩緊呢關 都卡住左2日

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:130係點玩架,可以教下我麻 +

原帖由 lambing 於 13-03-09 發表
130係點玩架,可以教下我麻
要做5個 橫同直嘅並列後一齊爆

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我今日都已經第四日啦 --- 147 !!!
試過幾次淨返 1 粒 2 粒!

象牙宮

147玩左2星期, 話左唔玩, 無聊又玩返, 仲過左, 而家苦戰緊154

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+lambing+於+13-03-09+發表130

原帖由 小荻媽咪 於 13-03-09 發表
要做5個 橫同直嘅並列後一齊爆
5粒橫間一齊爆呀

大宅

我係165同你同一命運,佢係要3種糖每樣食唔知幾多粒,係我仲剩1x步時已攪掂,炸彈仲差2仲步先爆,出哂彩絲糖打直打橫掃哂,有哂3粒星…以為玩咗12日終於過關…
佢下個版面竟然唔係next,而係retry!我即刻火到detele咗個app…

大宅

回覆:小荻媽咪 的帖子

Yes 我都試過拍晒手等過関但原來有炸彈係晤過得

水晶宮

好媽媽勳章

引用:今朝玩level+147,+已經玩咗3日,+都未過到,+

今朝玩level 147, 已經玩咗3日, 都未過到, 今朝再接再厲, 好好彩, 俾我過到, 積分亦已爆晒, 應該有3粒星, ...
我試咗好多次

侯爵府

剛過了208,現在去到213

lmy

首頁
34567...11

尾頁

跳至