跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問吓BB肯唔肯坐BB車?

我阿B之前出街都好乖坐係BB車到,但呢1-2個月,放親落去就喊到拆天,一定要抱 :-( :-( 有無BB都係咁?

洋房

Re: 想問吓BB肯唔肯坐BB車?

me too :-(

翡翠宮

好媽媽勳章

之前, bb一坐落車就好開心, 重可以係車訓得好"林"...
點知上個月一個人推佢去街街, 係商場發哂脾氣要抱, 俾埋餅仔佢食都唔肯... 搞到唯有將個袋放係車, 我單手抱 b, 單手推車 ........ :-( :-(

子爵府

Re: 想問

一時時啦,睇佢心情啦

複式洋房

Yes Yes....老公話BB車變載貨車. :-( :-(

jolo 寫道:
之前, bb一坐落車就好開心, 重可以係車訓得好"林"...
點知上個月一個人推佢去街街, 係商場發哂脾氣要抱, 俾埋餅仔佢食都唔肯... 搞到唯有將個袋放係車, 我單手抱 b, 單手推車 ........ :-( :-(

大宅

唉,我個衰豬都係咁

男爵府

迪迪就係車行緊就好乖坐定定
但停車就要擒出來
要抱抱或落地
所以行街=齋行
想買野就要搵人抱住佢
買完野就可坐番車行

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

單手抱 b, 單手推車 ........ 我試得多囉 :cry:
jolo 寫道:

洋房

我個囡睇心情啦, 不過多數都肯坐好耐o既, 有時重訓埋呀!!

首頁

尾頁

跳至