潮流時尚

跳至

首頁
12345...22

尾頁

民房

JELLY BEANS 秋冬鞋款

有沒有人可提供 JELLY BEANS 秋冬鞋, 網上訂購之網紙 (可多過一個)

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: JELLY BEANS 秋冬鞋款

jelly beans

我上星期買

大宅

thanks for sharing

大宅

bernardvictoria,
荃豐中心幾多樓咩shop呀?係咪睇書訂定係有現貨試架?咩款都係$390呢個價錢?
sorry!many question
我之前喺灣仔世紀商場訂咗對長boots,$750要三星期先有得攞,唔知有冇買貴咗
[quote]
bernardvictoria 寫道:
jelly beans

我上星期買

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我第一次去買,佢唔好款!

address:(荃豐隔離)SHOP 17A 1/F WALDORF CENTRE
SAI LAU KOK ROAD ,TSUEN WAN
TEL:35800091

大宅

bernardvictoria,
Thanks a lots~我去look look先

公爵府

畀面勳章

HOLONGMAMA 寫道:

我之前喺灣仔世紀商場訂咗對長boots,$750要三星期先有得攞,唔知有冇買貴咗

HOLONGMAMA,
我買左對boots 要$1,100, 你果對咁平既... :-( :-( :-(

大宅

fungyee,
你喺邊樹買呀 ?可能唔同款唔同價錢呢!我買嗰對係織皮款 :mrgreen:
fungyee 寫道:
[quote]

HOLONGMAMA,
我買左對boots 要$1,100, 你果對咁平既... :-( :-( :-( [/quote]

公爵府

畀面勳章

fungyee,
你喺邊樹買呀 ?可能唔同款唔同價錢呢!我買嗰對係織皮款 :mrgreen:

HOLONGMAMA,
我係荃灣買...但我相信真係買貴左...我係網度見倒 11500 yen... :-(
係呢對
pls click

大宅

i order this at Wanchai $750

民房

你對boots好好睇, 有無其他顏色架???????????系邊間買呀????????????不過要HKD1,100.00 都比較貴?????????

公爵府

畀面勳章

CherryYeung 寫道:
你對boots好好睇, 有無其他顏色架???????????系邊間買呀????????????不過要HKD1,100.00 都比較貴?????????

CherryYeung,
你係咪問我呀? 是但啦..答左先...

仲有啡色, pls click 我係荃灣城市中心買, 無格過價, 因為之前係佢地度買涼鞋款 $450, 咁見度鍾意又係果樹買囉, 可能第二d 舖會平d 架, 你最好周圍睇下先...
我仲係果樹訂左一對, 但未知幾$$...佢話大約一千蚊..
係呢對

翡翠宮

fungyee,
你响荃灣邊度買呀, 點解我搵唔到既???

公爵府

畀面勳章

楊桃 寫道:

fungyee,
你响荃灣邊度買呀, 點解我搵唔到既???

楊桃,
城市中心...日本城果層, SAC 對面, 我唔記得果間野個名...
但荃豐都有, 可能會平d, 仲多d 款, 你去睇睇啦... :wink:

民房

唔好意思............我想問HOLONGMAMA個對Boots......

Tks

:evil: :evil: :evil: :evil:

公爵府

畀面勳章

sorry..搭錯線添...

民房

fungyee

唔緊要...................不過你有無去MK - Ka Lok Shopping Ctr睇呀............D人話好多款................
我都想去look look...............

你好唔好買日本衫架????????? I very like..................

公爵府

畀面勳章

我好少去ka lok 呀, 通常都係荃灣多, 我都好like 日本衫, 仲有韓國衫我都好鍾意架!

民房

我就好小買韓國3, 因為韓國3都唔平...........有時同日本3價錢一樣架.........我都系去Tsuen Fung, Wah Dao 買.........................

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

我昨日行過sogo,d jb夏款好多做399,又來了好多冬季新貨,好多係jb個網頁的冬季collection都有架。大家得閒去睇下la!

首頁
12345...22

尾頁

跳至