自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無 jm 用過憶世家既光波爐?
見到 7L 賣 $298 平平地想買來試下!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

2人家庭就岩...

男爵府

引用:2人家庭就岩...

原帖由 pat510 於 13-03-23 發表
2人家庭就岩...
你用過? 可唔可以分享下好用嗎?

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

回覆:有無 jm 用過憶世家既光波爐?

e世家d嘢5差我覺得

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我用12L..,09年開倉$199買,未壞過整燒肉,燒雞,雞亦,叉燒,金沙骨,多春魚..總之係燒既食物真係一流,燒完油都少咗;仲可以焗包,曲奇,蛋糕..至於最正係無需解凍,好似漢堡扒,腸仔,十分鐘都唔使就食得..,但7L真係好細...買咗實後悔,有位就買12L

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:MingMami 的帖子

用緊ok

http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

男爵府

引用:我用12L..,09年開倉$199買,未壞過整燒肉,

原帖由 pat510 於 13-03-23 發表

我用12L..,09年開倉$199買,未壞過整燒肉,燒雞,雞亦, ...
但12L 好大個,我想買來試下但之前見到有人話唔好用,最好買返德國寶 7L 好似$698 所以心大心細!

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

之前都聽講過呢個牌子易壞.......

男爵府

引用:用緊ok

原帖由 chiandjoyce 於 13-03-23 發表
用緊ok
咁就諗得過wor.....我最怕買左唔好用,唔要又好sign,要又左住晒!

男爵府

引用:之前都聽講過呢個牌子易壞.......

原帖由 丫雅 於 13-03-23 發表
你有冇用過呀?

男爵府

我用緊7L 當時買$299
(其實我買時都有上網搵資料 諗左一排)
整雞翼都可整到有11-12隻
真係好方便
夜晚有時放左D面包入雪櫃, 朝早整返熱都得

12L 我都有睇過 但我覺得個蓋太重

一係你申請COMPASS VISA 送德國寶7L (但要簽$4800)

子爵府

畀面勳章

丫雅 發表於 13-3-23 21:13

我用緊12L, 仲要係2手, 因為果排無貨又有人玩了幾次去買返個德國佬所以我要o左佢, OK喎, 現在用了年幾都無問題, 因為工人用, 我唔捨得買個德國佬! 工人鍾意到不得了~
BTW我家有好多億世產品, touchwood真係未壞過喎!最耐果架係乾衣風機, 經常用, 快7年了

侯爵府

回覆:有無 jm 用過憶世家既光波爐?

我用緊
so far都唔錯,平價之選

首頁

尾頁

跳至