美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

轉天氣啦!

轉天氣啦! 你地d skin 有咩變化?
我洗完面後有d 晚晚緊
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

Re: 轉天氣啦!

係呀,所以要做多D面部按摩同保濕mask。
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

別墅

我就日日做水份MASK, 個面好保濕! 又唔難做! 只係將MARY KAY 既俏研保濕凝露搽面, 再用一塊濕既化妝棉係面豬DUN, 10分鐘就得喇!! 好爽架!!

大宅

miffy_sophie 寫道:
係呀,所以要做多D面部按摩同保濕mask。

我都係呀
真係唔可以偷懶

各位有無d咩保濕日/晚霜好介紹呢?

複式洋房

請問邊隻水份mask好用,又可以日日”full"呢?我的皮膚也很乾,特別是現在開始轉天氣。

Thanks!

大宅

我又係日日full水份mask, 用緊美肌水, 遲d會買origins drinks up, 宜家用多支sofina 保濕液

別墅

重複張貼

複式洋房

邊度有得賣�有shop呀?

Thanks!

開心豆豆ma 寫道:
我用緊MARY KAY既保濕凝露, 用作水療SPA係面部, 唔使用水洗左去, 吸左成晚之後, 瞓醒之後塊面重好好彈力...正呀!
該用戶已被刪除

大宅

我係成熟好乾的皮膚,剛剛轉左用lancome的cream,感覺良好上粉貼左,lunch買左支水份mask,今晚又試新野
等用埋屋企的洗面/toner都會轉埋lancome

伯爵府

我幾日都唔得閒做 mask, 但未覺得皮膚好乾, 只係搽 cream 時搽厚少少~
但個喉嚨就好乾喇, 於是日日唔係煲湯就煲雪梨水/糖水咁囉~

伯爵府

係啦, 唔止要轉skin care, 湯水都好緊要, 內外夾攻ma!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

別墅

hi sltam,

沒有shop既, 我可以介紹比認識, 有興趣pm我啦!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今個星期開始塊面成日甩皮, 今日要去做facial補下水先

水晶宮

幸好沒有甩皮~~ 都係 haba 好~~
煲了 雪梨雪耳無花果南北杏豬 月展 湯~~ 正

V-Square 寫道:
轉天氣啦! 你地d skin 有咩變化?
我洗完面後有d 晚晚緊

洗完面有 咁既 feel 就係用緊既洗面唔岩天氣用喎
轉第2隻好d

我用 sofina ~ ALBLANC liquid 洗面液,
由2月用到依家, 咩天氣都冇 "晚晚緊" 既感覺~~

洋房

我 d 皮膚都好乾...
我今季會試 clinique 隻 moisture suger extra ...
(好抵...上網賣 $340 一個 package... 有成 75ml + 15ml 的 eye gel + 30ml 的 facial spray...都只不過係 $340!!! o係 counter 就要 $300/50ml...)

希望會好用 la~~~

子爵府

請問你向邊網賣呀?
evin_makeup 寫道:
我 d 皮膚都好乾...
我今季會試 clinique 隻 moisture suger extra ...
(好抵...上網賣 $340 一個 package... 有成 75ml + 15ml 的 eye gel + 30ml 的 facial spray...都只不過係 $340!!! o係 counter 就要 $300/50ml...)

希望會好用 la~~~

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

Pls pm me the info. Tks.

So "dry" the face, recently.

superray.
Treat people as if they were what they ought to be, and you'll help them to become what they are capable of becoming.
Goethe

民房

waferleung 寫道:
我又係日日full水份mask, 用緊美肌水, 遲d會買origins drinks up, 宜家用多支sofina 保濕液

origins 勁滋潤冬天用最啱
26/10 期待中 <==^^^^^^====----
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至