跳至

首頁

尾頁

別墅

請問屯門市中心附近租金幾多?

想找1間2房or3房的要幾錢?thanks a lot.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 請問屯門市中心附近租金幾多?

4.5K - 5 K

別墅

Hi joannelai930,
thanks

男爵府

好媽媽勳章

i live there before 2房:
tuen mun town center block2 $4300
kam wah garden block B $3100

別墅

hi che9,
thank you very much

洋房

where can find $$2000租 just2人住

大宅

我諗冇可能搵到$2000租,1間屋.
如果你話新墟個d板間rm就有囉.

at least2500,租到置樂d樓.
或者,交通不太方便既村屋.可以$1500都得.

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

$2000租都可能有, 但一定係舊樓, 例如新墟o個d, 無升降機要行樓梯,

另外好偏僻o既村屋囉! 吓吓行出去搭車可能都要成30分鐘以上o個d.

首頁

尾頁

跳至