美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

年紀開始大,明明冇皺眉但眉心都打晒摺,好肉酸各位有好介紹嗎?大約維持幾耐?幾錢打一次?

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:可以介紹邊度打botox好?

可以幫我嗎?

禁止訪問

別墅

回覆:BabyLuna 的帖子

我一路有打開,朋友介紹落深圳打,又幾好,又平,打佐幾次都好滿意,可能好多人一聽大陸都驚,我初頭都係,但試完,又成日偷偷哋地,老公都贊我點解呢排靚佐

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我一路有打開,朋友介紹落深圳打,又幾好,

原帖由 樂媽shi 於 13-06-09 發表
我一路有打開,朋友介紹落深圳打,又幾好,又平,打佐幾次都好滿意,可能好多人一聽大陸都驚,我初頭都係, ...
請問幾錢支?同埋要打幾支的?

別墅

引用:Quote:原帖由+樂媽shi+於+13-06-09+發表我

原帖由 吱仔與lo仔 於 13-06-09 發表
請問幾錢支?同埋要打幾支的?
其實啲價錢都係好黑,要有熟人打過先知原來好平,我見過同一隻藥水,香港呢邊要收人哋三四千元,我係大陸打,同個醫生熟佐一個部位一千人仔,但我係熟客兩個部位計千五元,俾你睇下我打額頭個樣

別墅

回覆:樂媽shi 的帖子

係吾係好光滑,一啲紋都無雖然我年齡吾大,但由細中意皺眉,搞到額頭好多紋,依家靚哂

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:係吾係好光滑,一啲紋都無雖然我年齡吾大,

原帖由 樂媽shi 於 13-06-09 發表
係吾係好光滑,一啲紋都無雖然我年齡吾大,但由細中意皺眉,搞到額頭好多紋,依家靚哂

...
係呀,你睇落年紀唔算好大,我快4張了所以好有需要

子爵府

深圳打?都好勇喎

男爵府

我係呢度JM介紹,TST打,逐次計,唔HARDSELL,仲要收Cash only,唔怕俾人夾…

不過我打左一個禮拜多d,未知result

子爵府

引用:我係呢度JM介紹,TST打,逐次計,唔HARDSEL

原帖由 candacebabo 於 13-06-10 發表
我係呢度JM介紹,TST打,逐次計,唔HARDSELL,仲要收Cash only,唔怕俾人夾…

不過我打左一個禮拜多d,未知r ...
邊間?

大宅

Can u pm me ? Thanks

男爵府

我想講我未見result,因為我打左一個禮拜都無。。。但可以confirm就係呢間野無hardsell, 同Pay cash only...所以怕俾人sell既JM就安心D

大宅

引用:我想講我未見result,因為我打左一個禮拜都

原帖由 candacebabo 於 13-06-11 發表
我想講我未見result,因為我打左一個禮拜都無。。。但可以confirm就係呢間野無hardsell, 同Pay cash only.. ...
Can u pm me?同埋幾錢呀?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 candacebabo 於 13-06-11 發表
我想講我未見result,因為我打左一個禮拜都無。。。但可以confirm就係呢間野無hardsell, 同Pay cash only.. ...
咁幾好喎我pm咗你

複式洋房

請Pm thx

禁止訪問

男爵府

回覆 candacebabo 的帖子

pm me thx...

大宅

回覆:candacebabo 的帖子

咁你果到幾多錢呀??好想打呀!!

大宅

你果到打幾錢呀?

candacebabo  $3000/face  發表於 13-6-14 17:13

首頁

尾頁

跳至