跳至

首頁

尾頁

別墅

BB兩日無"便便", 點算?

名位靚媽媽, 你哋嘅BB有無試過呀? :-(

男爵府

畀面勳章

Re: BB兩日無"便便", 點算?

試過一次~
你再睇下點啦,
基本上兩日冇便便問題都唔係太大既.
只要黎緊呢次便便正常就OK架啦~
唔使太過擔心啦!
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

kamkwok 寫道:
名位靚媽媽, 你哋嘅BB有無試過呀? :-(

我亞B成日都係咁架, 咁佢第3日都應該有架啦, 所以我都無特別理佢呀...你再留意多1日囉, 放鬆D啦, 無事GE

別墅

我亞B成日都5-7日先有架啦, 健康姑娘&兒科Dr.都話只要bb食得,瞓得&玩得就正常, 佢地話人奶B吸收曬等到儲够先一次過去, 但中醫又話唔正常, 已飲了中醫開的涼茶都係咁,我見BB又冇咩就算了. 其實都擔心ga, 但醫生都睇了, 哎........

子爵府

我個bb成日都3-4日先便便架!!!醫生話有尿就無問題,如果無尿就驚啦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

醫生話便便軟身就唔驚&俾d水水佢飲會腸胃好d喎!2日未柯唔洗驚,,,我個b試過5日呀!!!
兩個都係我心肝定>3<

別墅

唔該哂各位, 因為我BB之前未試過兩日無"便便"所以緊張

大宅

hehe, my bb's record is 4 days....

首頁

尾頁

跳至