美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我見老行家有氨基珍珠粉丸,又見余仁生有隻美白去斑丸,心思思想買來試,有冇jm食過?可否分享下效果?

男爵府

引用:我見老行家有氨基珍珠粉丸,又見余仁生有隻

原帖由 MingMami 於 13-07-01 發表
我見老行家有氨基珍珠粉丸,又見余仁生有隻美白去斑丸,心思思想買來試,有冇jm食過?可否分享下效果?:yum ...
定還是康維他既蜂皇漿丸好呢?
其實我想改善皮膚同色斑......

男爵府

回覆:珍珠粉/去斑丸分享

做Laser 吧la, 如果想去斑其實搽也食乜都係sid氣 (from my experience)

男爵府

Evildada 發表於 13-7-1 19:29
做Laser 吧la, 如果想去斑其實搽也食乜都係sid氣 (from my experience)

你係未試過食呢d產品無用?
咁可唔可以分享下你食邊隻產品, 做 laser 既過程, 價錢.....

男爵府

MingMami 發表於 13-7-1 20:41
你係未試過食呢d產品無用?
咁可唔可以分享下你食邊隻產品, 做 laser 既過程, 價錢.....:nothin ...
食過日本果d, 睇過中醫,搽Gai 試過太多冇乜用
Anyway, 你想試隨便go ahead, but don't put your hope high, 99.9% waste of money
Laser approx 15k 10次 doctor 做, 打咗3次冇結焦,白咗but 斑still there, 打多2次結焦,斑冇咗9成

大宅

回覆:Evildada 的帖子

可以两下医生资料嘛?我念住趁仔放假搞掂距!费事返学接送面花花

首頁

尾頁

跳至