跳至

首頁

尾頁

別墅

你哋阿B有冇扭眼瞓??

唔知點解我個B越大就越鐘意扭眼瞓,其實就鬼咁攰,但喺次次都要勁喊一輪,係都要人抱住先肯瞓....唉! 唔知各位媽媽個B又有冇呢? :-(

大宅

Re: 你哋阿B有冇扭眼瞓??

有....捽眼捽鼻捽頭, 仲之捽一大餐先肯瞓

別墅

超級扭!!!!

大宅

我個囡都係咁...成日都唔可以自己訓...仲喊得好淒涼tim :tongue:
而家大大下反而有時會碌碌下自己訓wor!!見佢自己玩玩下訓著好攪笑

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

有呀,但佢由出世都而家都係咁...
明明好眼訓,但又唔訓,
如果係屋企佢就會扭計,要抱住佢黎訓.未訓熟果時一放低即喊~
係街的話,佢就會捽眼捽鼻...對眼變細,打哂喊路.
但就唔會扭計,周圍望~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

子爵府

扭到......我訓著佢都未訓....c未......
兩個都係我心肝定>3<

男爵府

有呀......有時唔可以自己訓...要人抱住....有時會自己啜手啜啜下訓著...

大宅

醒目開學勳章

Re: 你

[quote]
BoscoChow 寫道:
有....捽眼捽鼻捽頭, 仲之捽一大餐先肯

大宅

[quote]
趴地熊 寫道:
[quote]
張諾瑤 Yoyo 7/11~3.72 kg, 8/11~4.40 kg, 9/12~5.5 kg, 10/15~6.05 kg, 11/15~6.85kg, 1/12~7.8kg, 2/21~8.31kg, 7/16~9.2kg
張灝 Isaac 6/13~3.67kg, 7/16~4.74kg, 8/17~6.44kg, 10/24~8.34kg, 1/3~9.3kg, 7/17~11kg

複式洋房

我都一樣!BB晚晚都扭眼訓,已經打哂喊路,流埋眼水都唔願o訓,成日都要我抱先o訓得者,我老公都攪佢唔掂。

別墅

好媽媽勳章

same same!!

fiti 寫道:
扭到......我訓著佢都未訓....c未......

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

勁扭, 仲要抱住瞓着先可以放落床 :tongue:

別墅

me too....

男爵府

有呀,佢初初學識扭眼瞓果時,連續幾晚喊到超勁仲以為佢肚痛,有次仲同佢去睇醫生,去到佢又訓著咗,醫生睇完佢又話佢冇事,可能係轉天氣有dd細菌入咗肚會痾返出黎,比咗d開胃藥就算...
最後搞咁多野佢只係扭眼瞓,我以後都唔會信佢....

大宅

me4, and yell/cry loudly!

[quote]
edmondshirley 寫道:
[quote]
趴地熊 寫道:
[quote]

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一定扭, 要抱住比佢啜住先訓, 有時成日喊只好放底佢由佢喊到累先再抱......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

別墅

阿b都勁扭呀~ 其實點解bb要扭眼瞓geh呢?

大宅

勁扭, 仲要抱住瞓着先可以放落床
:-(

複式洋房

我個Bebe都係, 但係我observe到佢嗌/喊到聲嘶力竭都唧唔出一滴眼淚, 所以我知佢只係扭而唔係有mud唔舒服, 我硬實心腸唔抱, 企

首頁

尾頁

跳至