跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 今日有無去 兆麟st peter interview

我阿仔下年先讀青山n1,請問你n1駛唔駛著校服架~
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

複式洋房

Re: 今日有無去 兆麟st peter interview

fooky-hk
me too 兆麟同易桂芳都收上午班, so which one do you prefer??

大宅

MK,

到時編左班再係到update下, 睇下同唔同班

大宅

小世媽^_^v 寫道:

要穿校服架! 夏季穿水手裝+運動衫各一套, 冬季就只穿運動衫

大宅

fooky-hk / taffyko,

你地同樣兩間都收晒上午班咁好呀? 咁你地鐘意邊間多d呀?
我就只報一間, 所以唔使林 ^^

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi:
我今朝去左留位啦 唔知仲有無人收左pm呢? 你地讀唔讀呀

別墅

kamankwok 寫道:
[quote]
小世媽^_^v 寫道:

要穿校服架! 夏季穿水手裝+運動衫各一套, 冬季就只穿運動衫 [/quote]
kamankwok,
thx 原o黎n1都要著校服 ...我阿仔只係讀半個學期就轉去兆麟讀k1~o甘n1 2月開學係咪著夏季...約幾多錢!!
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

大宅

taffyko,

我都唔知點簡, 易桂芳就係屋企附近但我仲好猶疑因上小學保良局d功課好多!

我亦都有報九龍塘d幼稚園, 等埋果d出結果先諗
????? 人生充滿問號 ?????

男爵府

今日收到信st.peter兆麟收左我囡,下午班,不過決定唔讀喇~

大宅

venusma 寫道:
今日收到信st.peter兆麟收左我囡,下午班,不過決定唔讀喇~

都係留仁濟好D呢

民房

大家好呀,今年真係好多小朋友in,係到祝大家好運,真係像六合彩咁呀><..我囝囝就去到要做後備生真係慘 :-( ,仲係唔知得唁得果隻,點都好啦,祝大家ok啦

大宅

小家謙,

我囝囝又係後備,仲要係下午班,咁你仲有冇報其他?

民房

hi,媽媽,妳好,仲有一間,梁李秀娛,人地話幾好喎,仲收左呀,咁妳呢??><

大宅

小家謙,

保良局蔡冠深上午班收左,st peter又要下午仲後備,我想囝囝返上午班 :-(

民房

不過大家都好想囝囝讀到st peter ,但上下午都唔大問題,我都會去st peter cc,呢到真係幾好

民房

梁李我都不太想啦,因果到好多新移民丫,我果囝囝已經好頑皮,如果讀就大鑊啦,(個人意見),請見諒.

男爵府

conylai826 寫道:
[quote]
venusma 寫道:

都係留仁濟好D呢 [/quote]

係啦,st.peter太好玩喇,do姐再玩會出事,都係比佢讀返仁濟傳統教學會好d

洋房

我都係後 備下午,無咩興趣
皓皓

大宅

fooky-hk

我有個朋友同你一樣, 現在都15/16唔知讀那間?

tulip

複式洋房

Dear Fooky-hk,

Oh, we are in the same boat, I applied 3 kindgergartens in Kowloon Tong but (I didnt go) :cry: cos my mum-in-law doesn't want my daughter travels such a long way to school. So I think I will choose St. Peter.....

首頁

尾頁

跳至