親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇人住過住宅式酒店, 有冇推介?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆:jena2468 的帖子

Eastgate tower東大門,周邊勁多野食同shopping 點;機場巴士落車站同metro都要行十分鐘;整體房間比較細但好整潔;reception 果層可以免費上網同print ;可煮食,洗衫(但我冇用),價錢ok 啦。

今次會試新村Casaville 應該仲方便

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 kaheiboy 的帖子

THANK YOU

珍珠宮

好媽媽勳章

kaheiboy 發表於 13-7-8 09:12
Eastgate tower東大門,周邊勁多野食同shopping 點;機場巴士落車站同metro都要行十分鐘;整體房間比較細但 ...

新村Casaville ,請問在那裡訂??謝謝

男爵府

我8月尾才住過casaville,交通幾方便,起佢樓下一出轉左行十幾步就是地鐵口,仲有电動樓梯,每間房都有 wifi,每隔2日清潔房間,冷氣夠凍,不過有少少舊,但整體ok,乾淨舒服

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆:maggielau0705 的帖子

Hotel.com / egl can book Casaville Shinchon. My friend told me Sun flower can offer better rate in Sep booking.

珍珠宮

好媽媽勳章

除了這間還有無其他介紹? 12月聖誕無房了

大宅

引用:除了這間還有無其他介紹?+12月聖誕無房了

原帖由 maggielau0705 於 13-09-07 發表
我啱啱住過Fraser Place Central Seoul都唔錯

大宅

引用:除了這間還有無其他介紹?+12月聖誕無房了

原帖由 maggielau0705 於 13-09-07 發表
兩房單位個廳超大,如果係同小朋友去就啱哂

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vami 發表於 13-9-9 11:00
兩房單位個廳超大,如果係同小朋友去就啱哂

How much and is it convenient?thanks

大宅

引用:Quote:vami+發表於+13-9-9+11:00+兩房單位

原帖由 bb86 於 13-09-09 發表
How much and is it convenient?thanks
我8月中去$6500,5日4夜係兩房嚟嘅,之後我留多兩日就轉左studio房就$1100/1晚,其實唔係帶住小朋友行都方便架,行去市廳站10分鐘左右,行去明洞25分鐘

bb86  thanks  發表於 13-9-9 11:26

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vami 發表於 13-9-9 11:16
我8月中去$6500,5日4夜係兩房嚟嘅,之後我留多兩日就轉左studio房就$1100/1晚,其實唔係帶住小朋友行都方 ...
勁喎, 識行去明洞, 我係搭subway 去呀, 原來行到去呀!!!!

大宅

引用:Quote:vami+發表於+13-9-9+11:16+我8月中去

原帖由 cy101 於 13-09-09 發表
勁喎, 識行去明洞, 我係搭subway 去呀, 原來行到去呀!!!!
係呀,我其實由愛寶樂園搭回程車返時先知原來咁近咋,等我仲第一日到時,仲要行上行落仲要轉車搭幾個站先到

首頁

尾頁

跳至