潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

以經一排冇嚟嘞…
記得, 我曾經喺 Post 寫過, 我係 Pandora 嘅 super fans 嚟. 我有時係 Ebay 賣買, 所以可以常常轉款.
我亦寫過, 喺 Ebay 有好多假嘢 (超過75%都係假貨), 我亦寫咗5篇嘢教人點分真假 Pandora.
但係响上一次個 Post, 都係我唔好, 比錯 Signal 呢度一班 姊妹, 攪到個個以為我有 VIP card… D pm 多到 比我 按 delete 更加快. (其實我諗住睇下你地對我D新嘅 Pandora 有冇興趣)
不過對於我呢D type A personality 嘅人嚟講, 最炆增嘅係竟然有人話我放嘅只不過係2手 Charm… 嘩…我好嬲囉. 連上嚟都費事.
我喺 Ebay 賣過 over 200 粒 Charms, 全部正評! 我駛唔駛2手當1手呃人呀?! 我賣2手就寫明係2手嘅! 個位姊妹唔知係葡萄我, 定係點… 佢緊係以為我賣嘅 Charms, 同我D手鍊上面嘅 Charms 係相同, 所以就係2手. 呢位姊妹要明白, 我係有好多相同嘅 Charms, 皆因我每次都會買好多粒相同嘅, 賣凈1-2粒先留比自己當賺咗!

發完咕噥入正題:

我係真係好鐘意 Pandora 嘅. 其實我我從來唔葡萄人地多 charms, 皆因我睇人地D手鏈, 都睇得興致孛孛. 我可以儲咁多, 皆因我由一個普通嘅 buyer, 慢慢變成一個seller.
我都要賣好多粒, 先賺倒1粒, 唔係求其咁扔一筆錢出嚟買就算.
我係長期喺 Ebay 同 Pandora report 人地賣假嘢嘅人, 所以買賣係有D 眼光. 其實並冇真係賺錢, 賺嘅最後都係D Charms.

經過上次嘅教訓, 我唔會再喺度 expose 我個 ebay. 亦唔會喺呢度做買賣 (皆因真係冇需要). 所以喺到只係會下D 真正嘅 Pandora Fans. 交流下心德和喜好. 所以唔需要 pm 我攞 VIP, 又或者 Ebay 嘞.

下面一系列 Charms, 都係我曾經, 又或者依家都仲有嘅 Charms, 一次個曬欄.
你地不如講下, 覺得邊條靚D, 又或者邊D Charms 靚D, 等我下次入貨作為參考.

No. 1:

No. 2:

No. 3:

No. 4:

No. 5:

No. 6:

No. 7:

No. 8:

No. 9:

No. 10:

伯爵府

回覆:我對 Pandora 嘅喜愛…

我鐘意3

你好

子爵府

我中意1,8。因為我好中意玻璃珠

水晶宮

No 4

少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

第一個好靚啊

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大宅

i like no. 2 and 3

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

禁止訪問

水晶宮

hashtag影視迷勳章

大宅

複式洋房

回覆 patkiss 的帖子

我都有同樣感覺. 可以因為D Charms全部都係大路D款... 冇乜好 edgy or rock feel 嘅款式. 我曾经有过幾粒果D款(例如, 黑銀同埋黑银加金双色嘅... 但係唔太容易配其他 charms.. .賣出去 唔係咁搶手, 所以放棄咗.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

3由上數起左2同右2粒白色心心珠好靚

水晶宮

no. 6

男爵府

BK Milk勳章

我鐘意4

珍珠宮

大宅

1 and 3

複式洋房

可能2條鍊一齊嗰D相睇唔清楚, upload 咗D新相, 睇得清楚D

大宅

畀面勳章

5 7 9 !!

男爵府

no.5

首頁

尾頁

跳至